„Chefi la cuțite“: concurenții fac o greșeală care îi supără pe chefi. „Așa ceva nu se face“

0
Publicat:

În timpul probei individuale eliminatorii, din ediția difuzată în această seară la Antena 1, unii concurenți fac o greșeală care îi supără pe chefi.

Cei trei „Chefi la cuțite“ și Gina Pistol
Apar tensiuni în platoul „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Cu fiecare battle, tensiunea de la bancurile de lucru crește, iar între cei trei chefi se duce o adevărată luptă a orgoliilor. În ediția „Chefi la cuțite“ din această seară, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se confruntă din nou, iar discuțiile de la degustarea farfuriilor finale aduc noi tensiuni.

Tensiuni între cei trei „Chefi la cuțite“

Fiecare chef  își spune părerea despre preparatele celorlalte două echipe, iar această etapă nu este deloc ușor digerată de cei trei, care ajung în punctul unui conflict major: „Și-au pus amândoi în gând să mă șicaneze. Și văd că fac tot felul de tâmpenii”, a comentat Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Spiritele se încing și la bancurile de lucru, în timpul probei individuale eliminatorii, acolo unde unii concurenți fac o greșeală care îi supără pe chefi. „Ar fi trebuit să fie la eliminare. Dar cineva a avut grijă să nu ajungă acolo. Bravo lor, ca echipă“, a punctat Florin Dumitrescu.

La rândul lui, Chef Cătălin Scărlătescu a semnalat: „E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face“. „Am crezut că se permite așa ceva. Acum o să fie mult mai greu“, a comentat unul dintre concurenți. Situația creată în timpul probei individuale nu trece neobservată nici de către Gina Pistol, care le va comunica concurenților ce îi așteaptă.

Ce anume îi face pe chefi să intre într-o dispută la momentul degustării farfuriilor, dar și ce greșeală fac unii dintre concurenți și cum vor decurge cel de-al treilea battle și proba eliminatorie telespectatorii vor descoperi în ediția „Chefi la cuțite“ difuzată în această seară.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite