„Chefi la cuțite“, cea mai grea probă: „Le-am făcut pe toate, dar asta nu mi-a trecut prin cap că se va întâmpla“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A cincea ediție din sezonul 10, care va fi difuzată de Antena 1 în această seară, aduce cea mai grea probă pentru amuletă dată de cei trei chefi.

Cătălin Scărlătescu, uimit de proba pentru amuleta de la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1
Cătălin Scărlătescu, uimit de proba pentru amuleta de la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu își ascut cuțitele pentru o nouă rundă din show-ul culinar de la Antena 1. „N-am văzut așa ceva de când sunt!“, a comentat Sorin Bontea. „Le-am făcut pe toate, dar asta nu mi-a trecut prin cap că se va putea întâmpla“, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Chef Bontea FOTO Antena 1 JPG

Amuleta ediției din această seară încinge din nou rivalitatea între chefi. Și asta pentru că tema probei este una cu care pot bate recorduri personale. Timp de o oră, tehnica, rafinamentul și mai ales viteza de execuție sunt puse sub presiune. Va fi o întrecere contratimp cu propriile lor limite: membrii juriului vor avea de pregătit câte un preparat la fiecare 10 minute. Așadar, șase preparate într-o oră, fără să poată începe în paralel mai multe farfurii. Cea care va juriza această probă fără precedent este Andreea Moldovan.

„Chefi la cuțite“: 18 farfurii pentru o amuletă

„Cred că e cea mai complicată jurizare de până acum la «Chefi la cuțite». 18 farfurii, în total“, a comentat Florin Dumitrescu. „E ireal ce au făcut. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta“, a declarat Andreea Moldovan.

Chef Dumitrescu FOTO Antena 1 JPG

Și audițiile pe nevăzute completează spectacolul cu farfurii dintre cele mai diverse și concurenți veniți din toate colțurile lumii. În seara aceasta, gătesc competitori din Italia, Uruguay și Nigeria.

Participanții autohtoni îi surprind și ei pe chefi cu povești aparte. Unul dintre ei, Robert Candoi, vine pentru a zecea oară la «Chefi la cuțite»: nu a ratat nicio ediție a show-ului culinar. Cu ce preparat se prezintă și ce verdict primește cel mai fidel participant la celebra întrecere gastronomică, dar și care dintre chefi va câștiga proba de gătit viteză telespectatorii vor afla în această seară.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite