Audiențe „Chefi la cuțite“. „Meniul“ de la Antena 1, mai „gustat“ de public decât cel de la Pro TV

0
Publicat:

Premiera sezonului 10 al show-ului culinar „Chefi la cuțite“ a fost lider de audiență duminică seara, pe toate segmentele de public. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, de la Pro TV, s-a clasat al doilea.

Cei trei chefi de la Antena 1 au fost preferații publicului FOTOGRAFII Antena 1, Pro TV
Cei trei chefi de la Antena 1 au fost preferații publicului FOTOGRAFII Antena 1, Pro TV

Sezonul aniversar „Chefi la cuțite“ a adus, în prima ediție, farfurii elaborate, preparate apetisante, dar și orgolii pe măsură. În jungla din Republica Dominicană, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, s-au „servit“ tarantule, creier și tot felul de intrigi.

Show-ul culinar de la Antena 1 a fost primul în preferințele publicului din segmentul de vârstă 18-54 de ani, pe toate targeturile: național, urban și comercial.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 a fost duminică seara, în intervalul de difuzare a emisiunii „Chefi la cuțite“ (19.58 – 23.37), lider de audienţă, cu 7,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.7%, urmată de Pro TV, cu 6,2 puncte de rating și 20,5% cota de piață, se arată într-un comunicat al postului Antena 1.

Lider de audiență

La nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, cu 7,2 puncte de rating şi 19,4% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 5,6 puncte de rating şi 15,3% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,8 puncte de rating și 18,1% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6,4 puncte de rating şi 16,9% cota de piaţă. În minutul de aur, la 22.17, aproape 1,8 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau premiera sezonului 10 „Chefi la cuțite“.

În prima emisiune, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au luptat pentru o amuletă, dar au și jurizat farfuriile unor invitați-surpriză.

În jungla din Republica Dominicană, la cina de bun-venit de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, s-au „servit“ ochi de vacă, penis de taur, creier cu gândaci, iar conflictele între concurenți nu s-au lăsat așteptate.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite