Eliminare surprinzătoare la Chefi la Cuțite. „S-a făcut liniște în platou. Nu a mai zis nimeni nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La a-35-a ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite a fost o probă demnă de standardele stelelor Michelin, o probă dificilă în care au fost nevoiți să reproducă farfuriile unor bucătari cunoscuți în întreaga lume.     

Chefi la Cuțite FOTO Antena 1
Chefi la Cuțite FOTO Antena 1

Vom reproduce preparate de un fine dining dus la cel mai înalt nivel. Preparate ale unor chefi celebri, respectați și apreciați. Degustătorii sunt din nou actori, cei din filmul Teambuilding”, a spus prezentatoarea Gina Pistol.

Chef Florin Dumitrescu a surprins toți participanții cu o amuletă care îi oferă dublu avantaj, practic acesta are voie ca la o probă să gătească și să monteze alături de echipa lui, iar la un alt battle, juratul s-a folosit de avantaj pentru a gusta din preparate. „A venit momentul să pun mâna și să gătesc! Nu am cum să fac altfel”, a dezvăluit acesta.

Florin Dumitrescu a trecut la bancul de lucru, unde și-a organizat și mai bine pe concurenții săi. Juratul a decis să folosească această „armă” pentru că a considerat proba dificilă și ca este nevoie să intervină. Echipa gri și chef Dumitrescu au câștigat detașat battle-ul 14 din sezonul 11 Chefi la cuțite.

La duel au intrat echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Jurații nu și-au putut exprima dezamăgirea, motiv pentru care au decis să rămână tăcuți și calmi.

Doamne! Și s-a făcut liniște în platou. Nu a mai zis nimeni nimic. Și nouă ne era jenă să ne mai bucurăm! Nu e ok să sari de bucurie când ceilalți sunt tăcuți. Mai ales că apare și această problemă, mai avem puțin până la semifinală”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

La duel au intrat echipele lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Cătălin Scărlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au jurizat preparatele concurenților intrați la duel. Concurenții au avut de pregătit câte un desert.

În bucătărie emoțiile au fost deosebit de puternice odată cu revenirea în bucătărie. Ca în fiecare ediție, concurenții și jurații s-au descurcat de minune iar preparatele au fost foarte apreciate de către degustători. Actorii din comedia românească Teambuilding, în rol de degustători, au avut numai cuvinte de laudă despre farfuriile echipelor.

Competiția dintre cele trei echipe a fost una extreme de strânsă în cea de a 35-a ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite de pe 13 iunie 2023. Battle-ul 14 din sezonul 11 Chefi la Cuțite a fost câștigat de Chef Florin Dumitrescu și echipa gri a câștigat.

Iată punctajele obținute de concurenții intrați la duel în această seară:

Pablo - 13 puncte,

Nina - 15 puncte, 

Constantin - 15 puncte,

Monica - 15 puncte,

Anica - 11 puncte,

George - 12 puncte,  

Matthew - 12 puncte,

Ștefan - 9 puncte.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite