Cele mai bune seriale ale verii: şapte producţii pe care nu trebuie să le rataţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În
sezonul doi din „True Detective“, Colin Farrell îl va interpreta
pe Ray Velcoro, „un detectiv compromis“ FOTO Facebook
În sezonul doi din „True Detective“, Colin Farrell îl va interpreta pe Ray Velcoro, „un detectiv compromis“ FOTO Facebook

Cele mai bune seriale ale verii. Vara anului 2015 rezervă o serie de seriale noi care pot să fie pe placul telespectatorilor. De la crime la aventuri SF şi poveşti pline de umor, oferta de vară a canalelor TV dispune de opţiuni diverse. Între cele mai cunoscute seriale care vor rula în această vară se numără „Aquarius“, „Hannibal: Vânătoarea“, „Orange is the New Black“ şi „Detectivii din Louisiana/ True Detective“.

Cele mai bune seriale ale verii. „Aquarius“ (NBC)

Fascinaţia pentru Charles Manson se transpune pe micul ecran în serialul „Aquarius“ în care ofiţerul de poliţie Sam Hodiak (David Duchovny) pleacă într-o misiune periculoasă şi sub acoperire pentru a-l găsi pe deja celebrul criminal şi pe familia lui.

Legenda faimosului Manson îşi primeşte atenţia cuvenită într-o serie TV, chiar dacă în Statele Unite ale Americii (SUA) au mai fost realizate producţii de gen precum „The Jinx“, „Serial“ şi „Though Crimes“.

La fel ca „Hannibal“, „Aquarius“ nu arată ca un simplu serial, producţia marca NBC fiind una dintre cele mai aşteptate ale verii. „Aquarius“ a avut premiera în Statele Unite pe 28 mai, arată procinema.ro.

Cele mai bune seriale ale verii. „Hannibal: Vânătoarea“ (NBC/AXN)

O producţie a Gaumont International Television şi Sony Pictures Television Networks, serialul „Hannibal: Vânătoarea“ dezvăluie, în cel de-al treilea sezon, destinele personajelor a căror soartă atârnă de un fir de aţă la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a şoarecele şi pisica ia noi valenţe.

După evenimentele şocante din finalul sezonului anterior, Hannibal (Mads Mikkelsen) se află pe fugă în Europa, fiind însoţit de terapeutul său, doctorul Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson), cu o nouă identitate, dar sub jugul aceluiaşi apetit ucigător. Vieţile lui Will (Hugh Dancy), Jack (Laurence Fishburne) şi Alana (Caroline Dhavernas) se prind într-un dans mortal în căutarea lui Hannibal, fiecare cu propriile aşteptări şi motivaţii pentru prinderea lui. Sezonul al treilea al serialului aduce noi personaje din romanul lui Thomas Harris, „Dragonul Roşu“, inclusiv pe Francis Dolarhyde (Richard Armitage) şi viitoarea soţie a lui Will Graham, Molly (Nina Arianda).

Pe 5 iunie, la ora 08:00, AXN participă la simulcast-ul live internaţional al premierei celui de-al treilea sezon al serialului „Hannibal“. Odată cu premiera din Statele Unite ale Americii, de pe NBC (4 iunie, ora locală 22:00/ 5 iunie, 08:00, ora României), AXN va transmite primul episod al sezonului al treilea pe AXN Player, disponibil pe AXN.ro, gratuit.

Cele mai bune seriale ale verii. „Detectivii din Louisiana/ True Detective“ (HBO)

Colin Farrell şi Vince Vaughn vor fi protagoniştii celui de-al doilea sezon al serialului „Detectivii din Louisiana/ True Detective“, după ce în primul sezon Matthew McConaughey şi Woody Harrelson au intrepretat rolurile poliţiştilor Rust Cohle şi Martin Hart. Bucurându-se de un real succes, primul sezon al serialului marca HBO a câştigat cinci premii Primetime Emmy şi a fost desemnat „cel mai bun show internaţional“ la ediţia 2015 a galei BAFTA TV Awards.

Al doilea sezon al seriei „True Detective“, care are premiera pe 21 iunie, va include opt episoade, care vor avea fiecare o durată de o oră. Noul sezon va aduce în scenă trei poliţişti şi un infractor care trebuie „să evolueze într-o reţea de conspiraţii, după o crimă“.

Colin Farrell îl va interpreta pe Ray Velcoro, „un detectiv compromis, care pendulează între supunerea faţă de superiorii lui ierarhici dintr-o secţie de poliţie coruptă şi mafiotul care îl şantajează“, în timp ce Vince Vaughn îl va interpreta pe Frank Semyon, „un infractor care riscă să îşi piardă imperiul în momentul în care reconversia acestuia într-o companie legală este ameninţată de asasinarea partenerului său de afaceri“.

Cele mai bune seriale ale verii. „Sense8“ (Netflix)

„Sense8“ este o poveste SF în care opt persoane, din toate colţurile lumii, care nu se cunosc, ajung să se conecteze între ele mintal şi emoţional. „Sense8“ este un serial creat de fraţii Wachowskis, renumiţi pentru faptul că au schimbat cinematografia cu seria „Matrix“, chiar dacă recent aceştia nu au impresionat cu filme precum „Speed Racer“ şi „Jupiter Ascending“. Pe de altă parte, pelicula „Cloud Atlas“ a demonstrat că fraţii Wachowskis înăc mai au un cuvânt de spus. „Sense8“ are premiera pe 5 iunie în Statele Unite ale Americii.

Cele mai bune seriale ale verii. „Orange is the New Black“ (Netflix)

Sezonul al treilea al serialului „Orange is the New Black“ coninuă poveştile femeilor închise în penitenciarul Litchfield. Sezonul al doilea s-a terminat cu apariţia promiţătoare a lui Jenji Kohan („Weeds“). Premiera celui mai nou sezon al serialului Netflix are loc pe 12 iunie.

Cele mai bune seriale ale verii. „Ballers“ (HBO)

Serialul „Ballers“ are în centrul atenţiei un grup de foşti atleţi, conduşi de Spencer Strassmore (Dwayne „The Rock“ Johnson), care vrea să revină pe prima scenă a fotbalului american. „Ballers“ reprezintă o încercare a postului HBO de a crea un nou „Entourage“, serial de comedie care a beneficiat de un premiu şi 11 nominalizări la Globurile de Aur. Totodată, creatorii serialului spun că aceasta este o şansă unică de a-l vedea pe Dwayne „The Rock“ Johnson cum se descurcă cu comedia. „Ballers“ are premiera pe 21 iunie.

Cele mai bune seriale ale verii. „Fear the Walking Dead“ (AMC)

Noua serie AMC se va concentra pe apocalipsa de zombie care a apărut înainte de acţiunea care a avut loc în seria „Walking Dead“. Unul dintre misterele seriei „Walking Dead“ este felul în care a apărut epidemie de zombie. Deşi creatorul seriei, Robert Kirkman, nu vrea să dea un răspuns la această neclaritate, fanii vor avea ocazia să afle tot ce şi-au dorit în această nouă aventură TV. În „Fear the Walking Dead“ vor fi distribuţi actorii Kim Dickens şi Cliff Curtis. Premiera serialului nu a fost încă anunţată.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite