Ce vedem de Crăciun la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu sunteţi deja la munte, unde să vă bucuraţi de zăpadă, şi dacă preferaţi un Crăciun acasă, cu siguranţă nu vă veţi plictisi, chiar dacă nu veţi fi într-o companie numeroasă. Iar asta pentru că televiziunile au o ofertă cel puţin generoasă în aceste zile: filme, show-uri, emisiuni de divertisment.

Frenezia sărbătorilor de iarnă cuprinde şi postul Pro TV, care mizează pe un show de zile mari pe 26 decembrie: finala „Vocii României“. Adrian Nour, Mihai Chiţu, Marius Marin şi Sânziana Nicolae sunt cei patru artişti care luptă pentru marele premiu.

Astăzi, de la 20.30, va fi desemnat câştigătorul emisiunii „Masterchef – Proba celebrităţii“. Şi „Tanti Florica“ se pregăteşte de Sărbători, cu un episod special, transmis tot astăzi, de la 22.45, iar seara de Ajun se va încheia cu un concert extraordinar susţinut de Ştefan Bănică la Sala Palatului, la mijlocul acestei luni. „Alerg printre stele“ este show-ul transmis începând cu 23.45. 

image

La Pro TV Internaţional, pe 25 decembrie, de la ora 20.30, e mare sărbătoare în platoul emisiunii „De Suflet“. Gazdă emisiunii, Dana Rogoz, va prezenta penultima ediţie a emisiunii, deoarece de anul viitor intră în concediu de maternitate. Ea va fi înlocuită de actriţa Diana Dumitrescu.

Pe 25 şi 26 decembrie, de la ora 10.00, Prima TV vă introduce în lumea basmului şi vă invită să urmăriţi spectacolul poveste „Elfii Contraatacă“, o super producţie Circ&Variete Globus, în regia Brânduşei Novac.
Scenariul spectacolului defineşte o poveste ale cărei personaje principale sunt elfii, gnomii şi hobiţii. Lei şi tigri albi, cai şi căpriţe, porumbei, păuni albi şi papagali vă poartă în tărâmul vrăjit al elfilor, în super producţia Circ&Variete Globus.În acest show grandios, alături de acrobaţi apar actori consacraţi precum Marius Bodochi, Manuela Hărăbor şi Silviu Biriş.

Pe 25 decembrie, de la 20.30, „Cronica Cârcotaşilor“ va avea o ediţie specială, care va marca finalul acestui sezon. Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi colegii lor, Puştiu’, Mistretzu’, Hrubaru şi Gabriela Marin vor petrece Crăciunul alături Bebeluşele care se vor transforma în Crăciuniţe dansatoare şi de colindătorii din trupa Jukebox.

image

În platoul emisiunii vor fi prezenţi 30 de copii de la Asociaţia Ana şi Copiii, dar şi Eva, fetiţa cârcotaşului Mihai Găinuşă, care vine la „Cronicuţă“ să vă colinde. Nu vor lipsi nici rubricile consacrate „Top Ruşinică“ şi „Cronicutza Culturală“.

Dacă în dimineaţa de Crăciun matinalul Dani Oţil este luat prin surprindere, la „Neatza“, de invitaţi nepoftiţi, seara este şi ea plină de surprize. De la 20.30, transforming show-ul „Te cunosc de undeva!“ revine cu o ediţie de poveste, cu colinde şi cântece de iarnă, într-un decor de basm. Pentru prima oară la „Te cunosc de undeva!“, Elvis Presley va fi interpretat de o femeie, în vreme ce Maria Buză va face un travesti de excepţie.

În ediţia specială de Crăciun, la „Next Star”, difuzată joi, 26 decembrie, surprizele se ţin lanţ pentru că micile talente ale sezonului doi vor veni pe scena super show-ului pentru a susţine cazurile unor oameni ce i-au impresionat. Alături de ei, vor fi şi copii din primul sezon al emisiunii. Aceştia au pregătit momente speciale, emoţionante, cântec, dans şi multă voie bună.

image

De Crăciun, TVR 1 rezervă pentru telespectatorii săi câteva dintre cele mai importante evenimente culturale şi ediţii speciale ale unor emisiunilor apreciate de public.

Chiar dacă de obicei Iuliana Tudor îşi aşteaptă telespectatorii joi seara, de Crăciun vedeta TVR face o excepţie şi intră în casele românilor, alături de invitaţii săi, chiar în seara de 25 decembrie, miercuri, pentru o ediţie specială „O dată-n viaţă“. Sofia Vicoveanca, Angela Similea şi Ovidiu Komornyik, Monica şi Luminiţa Anghel sunt doar câţiva dintre invitaţii emisiunii.

De Crăciun, telespectatorii pot petrece alături de Ramona Bădescu (foto) şi invitaţii săi la „Duminica în familie“, la TVR 1. Joi, 26 decembrie, de la ora 14.30, gazda emisiunii dă startul ediţiei speciale de Crăciun. Ansamblul Sărăţelul deschide emisiunea de joi, iar Daniela Condurache povesteşte cum se petrece Crăciunul în Bucovina. Zuralia Orchestra, Mahala Rai Banda, Gelu Voicu şi Ansamblul Burnasul din Teleorman vin cu zurgălăi şi cu multă voie bună.

image

În partea a doua a emisunii Anna Lesko încinge atmosfera cu „Anicyka Maya“. Cornelia Catanga, Nelu Ploieşteanu şi Maria Dragomiroiu se strâng şi ei în jurul bradului de la „Duminica în familie“.

La TVR 2, Crăciunul vine cu filme, documentare, spectacole şi concerte extraordinare, transmisiuni şi ediţii speciale care să aducă în casele tuturor o atmosferă încărcată de magia Sărbătorilor. Filmele artistice pregătite pentru aceste zile, fie că sunt producţii străine, fie autohtone, sunt comedii excelente care să vă aducă Sărbători de neuitat. Din programul TVR 2 nu vor lipsi transmisiunile speciale de Crăciun în direct de la Vatican: Vigilia di Natale în noaptea de Ajun şi Urbi et orbi, mesajul Suveranului Pontif în prima zi de Crăciun.

Marţi, 24 decembrie, de la ora 18.30 - Concerte de colinde americane - Orchestra şi Corul Tabernacle. Dirijor Mack Wilberg, invitaţi speciali: KING’S SINGERS, iar de la ora 22.00 urmează un concert de colinde interpretate de Natalie Cole (foto).

image

În ziua de Crăciun, la ora 13.00, TVR 2 va transmite în direct din Piaţa San Pietro de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi – mesajul şi binecuvântarea Papei.

Cât despre filme, TVR 2 a programat miercuri, 25 decembrie, trei comedii excelente: „Salvaţi Crăciunul!“ (de la ora 20.10), cu: Dean Cain şi Rachel Blanchard, „Crăciun la Riviera“ (de la ora 22.40) şi „Născută sub o stea norocoasă“ (de la ora 1.20), cu: Katherine Heigl şi Don Jeffcoat în rolurile principale.

Joi, la TVR 2 vă aşteaptă alte două comedii romantice: „Un copil de Crăciun“ (de la ora 20.10), cu: Casper Van Dien şi Rachel Wilson şi „Când bărbaţii nu-ţi dau pace“ (de la ora 22.40), cu Jack Nicholson şi Ellen Barkin. Vineri, a treia zi de Crăciun, la TVR 2 poate fi urmărit filmul „William şi Kate“ (de la ora 20.10) inspirat de povestea de dragoste dintre prinţul William de Wales şi Kate Middleton, dar şi comedia „Nu-i spune mamei că dădaca-i moartă“ (de la 22.40).

image

Sâmbătă sunt pregătite alte trei comedii spumoase. De la ora 14.00 va rula „O clipă magică“, de la ora 20.10 „Vei întâlni străinul din visele tale“ (cu Anthony Hopkins, Naomi Watts şi Antonio Banderas), iar de la 22.40 producţia italiană „Tatăl mireselor“.

Duminica este dedicată la TVR 2 filmului românesc, fiind programate în această zi îndrăgita trilogie: „Toamna Bobocilor“ (de la ora 14.10), „Iarna Bobocilor“ (de la ora 19.10) şi „Primăvara Bobocilor“ (de la ora 22.40).

Filme cu tematică de Crăciun difuzează şi postul MGM - „Crăciun pentru toţi căţeii“ (pe 24 decembrie, de la ora 20.00) şi „Crăciunul păpuşilor Muppets“ (25 decembrie, de la ora 20.00) -, dar şi televiziunea Film Café: „Spectacol de Crăciun“ (24 decembrie, de la ora 12.10) şi „Dorinţă de Crăciun“ (25 decembrie, de la ora 17.10). 

image

În caz că nu aveţi idei pentru masa de Revelion, chiar pe 25 decembrie, de la ora 20.55, postul Paprika TV vă propune o emisiune cu  simpaticul Jamie Oliver.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite