„Vocea României“ şi-a ales finaliştii celei de-a treia ediţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Nour, Sânziana Niculae, Mihai Chiţu şi Marius Marin sunt cei patru finalişti ai show-ului „Vocea României“, de la Pro TV. După duleurile muzicale din această seară, cei patru vor lupta pentru marele titlu pe 26 decembrie, în finala de la Pro TV.

Poliţista Claudia Iuga (34 de ani), din Arad, a deschis semifinala „Vocii României“, în pofida vârstei şi a scepticismului lui Marius Moga. „Iarna“, piesa Nicolei, a fost piesa interpretată de eleva lui Smiley.

„A fost o deschidere superbă, veselă, multă bucurie“, a comentat Loredana. „Eu cred că o să le pară rău colegilor tăi dacă părăseşti poliţia şi te apuci de cântat“, a spus Moga. „Claudia (foto), chiar dacă o secţie întreagă va plânge după tine, o ţară întreagă se va bucura dacă vei cânta. Cred că te vei gândi foarte serios la viitorul tău în muzică, mai ales că fiecare concurent va cânta o piesă de Crăciun“, a spus antrenorul ei, Smiley.

image


A urmat concurenta din echipa lui Marius Moga, Jovana Milovanovic (foto).


Jovana (foto) este o candidată foarte importantă pentru finală“, a spus Horia Brenciu.
„Te felicit pentru faptul că ai curaj să vii în altă ţară şi să ajungi la nivelul acesta“, a spus Loredana despre concurenta din Serbia.

Jovana Milovanovici vocea romaniei foto pro tv

Ana Maria Mirică, concurenta din echipa lui Horia Brenciu, a continuat competiţia cu celebrul „New York, New York“ şi a trezit un mic conflict „în rime“ între antrenori. „Nu cred că aceaastă piesă i s-ar fi potrivit altui concurent mai bine decât ţie“, a apreciat Smiley.

„Eşti perfectă pentru cabaret, pentru musical. Cu piesa asta nu aveai cum să dai greş, mai ales că ai nişte picioare foarte frumoase“, a spus Loredana.

image

A urmat Muneer, favoritul din echipa Loredanei, cu piesa „Sanie cu zurgălăi“. „Dragă Muneer, nu-mi găsesc cuvintele, a fost o performanţă foarte exotică. Felicitări şi celor din orchestra Agurida (orchestra care o acompaniază pe Loredana - n.r)“, a  spus Horia Brenciu.

„Te-am auzit cântând şi în româneşte, acum pot să mor linştit“, a glumit Smiley. „Muneer, cred că mămica ta te-a făcut pe sanie. Ce să zic? Eşti român, eşti român, măi Munreer-e, mă!“, a spus Loredana despre favoritul ei.

image

Adrian Nour (foto), din echipa lui Smiley, a cântat colindul „Joy to the World“. „Dacă data trecută ţi-am spus felicitări, acum trebuie să schimb: Bravo!“, i-a spus Horia Brenciu.

„În seara asta am mai cunoscut o latură a ta. Îţi iese bine şi blues-ul“, a spus Smiley.

image

Sânziana Niculae, din echipa lui Marius Moga, a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese de Crăciun,  „Santa Claus Is Coming to Town“.

sanziana vovea romaniei foto pro tv

„Cele 20 de milioane de oameni din România nu vor primi cadouri. Toate se vor duce spre Jovana şi Sânziana“, a spus Horia Brenciu. „Ai cântat pe stilul tău punk. Clar ai pile la Moşu’“, a completat Loredana, susţinută de Smiley.

A urmat Mihai Chiţu (foto), considerat de antrenorul lui, Horia Brenciu, următoarea voce a României.

image

„Ai sensibilitate, eşti liric, ştii să transmiţi această emoţie. Cred că scutecele au rămas la Horia“, a punctat, uşor acid, Loredana.

„Cred că Hruşcă poate să stea liniştit. Nu s-a născut cel care să interpreteze aceste colinde mai bine ca el“, a completat, ironic, Smiley.

A urmat Marius Marin, un alt preferat al Loredanei, numit de antrenoarea lui Gerard Butler de România. Acesta a interpretat piesa făcută celebră de Tom Jones, „It’s Not Unusual“.

După Moş Crăciun, cred că a fost una dintre cele mai plăcute apariţii“, a glumit Horia Brenciu. 

image

Fiecare dintre cei opt semifinalişti a intepretat încă o piesă pentru a impresiona juriul. Însă publicul a decis care sunt finaliştii concursului. 

Din echipa lui Smiley, în urma votului telespectatorilor a mers mai departe Adrian Nour

Marius Moga va fi reprezentat în finală de Sânziana Niculae

Mihai Chiţu îl va reprezenta în finală pe Horia Brenciu, au decis telespectatorii. Ultimul finalist, ales de public, este Marius Marin, antrenat de Loredana. Finala show-ului „Vocea României“ va avea loc pe 26 decembrie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite