Caravana MasterChef se apropie de final: Unde vor avea loc ultimele preselecţii şi ce spun foştii concurenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de gastronomie au şansa de a prinde gustul competiţiei în ultima oprire a caravanei MasterChef, care va avea loc weekend-ul acesta în Capitală.

Până în acest moment, caravana a străbătut România, oprindu-se în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Pe 30 şi 31 iulie, vor avea loc ultimele preselecţii la hotelul Ibis Gara de Nord din Bucureşti.  

Echipa MasterChef a întâlnit sute de participanţi entuziaşti, cu preparate care au surprins plăcut prin gust, dar şi prin aspect. Concurenţii MasterChef din sezoanele anterioare declară că şi-au împlinit visul! Ca urmare a participării la cel mai urmărit cooking show, au reuşit să-şi transforme pasiunea, în profesie. 

„După participarea la MasterChef, viaţa mea a luat o întorsatură nesperată. Cel mai tare mă bucură faptul că această postură mi-a dat mai multă încredere în mine, să pot reuşi să fac în continuare ceea ce îmi place şi să pot aduce un zâmbet persoanelor care încearcă preparatele mele. Aşa că sfatul meu pentru cei care îşi doresc să ajungă în bucătăria MasterChef este simplu: gătiţi, încercaţi, fiţi curajoşi şii veţi reuşi!“, a declarat câştigătorul MasterChef din 2015, Andrei Voica.

image

Andrei Voica este câştigătorul MasterChef de anul trecut FOTO Pro TV

„MasterChef a scos la lumină o variantă mult mai bună a mea, cu fiecare probă, o variantă pe care nu o cunoşteam, puternică, dar foarte sensibilă în acelaşi timp, dispusă să risc orice ca să ajung până în finală. Am o întrebare pentru cei pasionaţi de gătit: îţi doreşti cu adevărat să ajungi chef? Dacă răspunsul este da, nu mai sta pe gânduri: găteşte şi hai la preselecţii!“, a declarat Claudia Sima, ocupanta locului 3 al sezonului precedent MasterChef.

image

Claudia Sima a ocupat locul trei în sezonul trecut FOTO Pro TV

„Experienţa MasterChef a reprezentat acel click pe care orice persoană îl aşteaptă în viaţă sa. M-a facut să îmi reorganizez scara de valori şi mi-a dat curajul de a-mi transforma pasiunea în job. Cea mai mare recompensă a experienţei o reprezintă minunatele prietenii legate cu oameni ce vorbesc, respiră şi trăiesc bucatărie. Bucătăria are o energie specială, fiind singurul domeniu în care, prin respect şi sacrificiu, omul controlează cele patru elemente primordiale pentru a făuri fericire. Am ales să renunţ la tot în favoarea bucătăriei şi să încerc să fac oameni fericiţi, pentru a primi la rândul meu bucurie şi echilibru. Alege şi tu, e simplu!“, a declarat Bogdan Alexandrescu, concurent al primului sezon MasterChef.

image

Bogdan Alexandrescu a participat în primul sezon „MasterChef“ FOTO Pro TV

Înscrierile pentru preselecţii continuă pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

Dacă nu ai cum să ajungi la preselecţii, nu-i nimic: mai ai o şansă! Pro TV a lansat o super provocare pentru cei pasionaţi de gastronomie: „Fii MasterChef, oriunde ai fi!“ Campania oferă celor pasionaţi de gătit şansa de a prinde gustul competiţiei direct de acasă. Dacă acceptă provocarea lansată de Răzvan Fodor, aceştia pot ajunge direct pe platoul de filmare. Tot ce trebuie să facă este să intre pe fiimasterchef.protv.ro şi să descopere ingredientul surpriză din cutia misterelor. Ulterior, cei înscrişi sunt provocaţi să gătească un preparat în care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile înscrise în concurs îi pot trimite direct pe platourile de filmare ale de la MasterChef.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite