Când „Totul e permis“, Cosmin Seleşi dansează „ca la petrecerea de pensionari“ şi Vladimir Drăghia „ca într-un bar de manele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aptitudinile artistice, simţul umorului şi condiţia fizică sunt atributele pe care emisiunea de la Antena 1 le testează la concurenţii curajoşi din fiecare ediţie
Aptitudinile artistice, simţul umorului şi condiţia fizică sunt atributele pe care emisiunea de la Antena 1 le testează la concurenţii curajoşi din fiecare ediţie

Cât de mult poţi să-ţi menţii echilibrul când trebuie să-ţi dovedeşti talentul, iar pământul îţi fuge de sub picioare? Marius Manole, Medeea Marinescu, Dorina Chiriac, Vladimir Drăghia şi Cosmin Seleşi sunt doar câţiva dintre curajoşii care se iau la întrecere miercuri, de la 20.30, la Antena 1, prin probe de improvizaţie desfăşurate pe un plan înclinat, la 22,5 grade.

Prima ediţie de la „Totul e permis“ îi va aduce în faţa telespectatorilor pe Marius Manole, Medeea Marinescu, Răzvan Simion şi Lucian Ghimişi, respectiv Dorina Chiriac, Vladimir Drăghia, Adriana Titieni şi Cosmin Seleşi, pentru a încerca să faţă faţă unor teste artistice. La proba intitulată „Foto Mima“, cele două echipe sunt nevoite să ghicească cât mai multe imagini, pentru a primi titlul „Trupa de show“, ei au de improvizat un scenariu, pe melodii celebre, iar la îndemnul „Hai la dans“, îşi pun în valoare aptitudinile motrice.

Răzvan Simion se remarcă pe ritmuri latino şi, pentru că este apreciat de spectatori, îşi critică partenerii mai puţin performanţi la acest capitol. „Seleşi a dansat ca la o petrecere de pensionari, iar Drăghia, ca într-un bar de manele“, remarcă prezentatorul de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani“.

totul e permis emisiune antena 1

În toate ediţiile, show-ul este bazat pe probe de actorie, precum mima şi pantomima, la care vor fi testaţi nu doar profesionişti din lumea teatrului şi a filmului, ci şi oameni de televiziune, din muzică şi sport. În cele zece episoade ale emisiunii participă opt concurenţi, împărţiţi în două echipe. Doi dintre ei, actorii Cosmin Seleşi şi Lucian Ghimişi, se remarcă în fiecare ediţie. 

totul e permis emisiune antena 1

Proba de foc a show-ului şi cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe care concurenţii sunt nevoiţi să împrovizeze. 

totul e permis emisiune antena 1

„Gradul de improvizaţie este foarte mare în acest show, iar atmosfera relaxată, de distracţie, ca între prieteni este foarte importantă“, explică Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group. „În acelaşi timp, publicul este activ şi chiar participă la anumite momente. Decorul conţine un element foarte interesant, un plan înclinat, destul de abrupt, alunecos şi pe care există tot felul de elemente, fixe şi mobile, care le vor da bătăi de cap concurenţilor şi îi vor pune în situaţii de-a dreptul comice“, anunţă specialista.

totul e permis emisiune antena 1

Planul înclinat se schimbă de la o ediţie la alta şi va reprezenta, pe rând, un living, un restaurant, o cazarmă, o sală de clasă, o sală de fitness, un castel medieval, în funcţie de scenariu.

totul e permis emisiune antena 1

Show-ul „Totul e permis“ e inspirat din formatul franţuzesc „Vendredi tout est permis“, achiziţionat şi în Portugalia, Brazilia, Australia şi Danemarca.

totul e permis emisiune antena 1
TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri