Actrița Mădălina Craiu despre ce se întâmplă în culisele serialului „Clanul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Craiu a vorbit la Adevărul live despre cum a ajuns în doar câțiva ani una dintre cele mai bine cotate actrițe din generația tânără, despre ce se întâmplă în culisele serialului „Clanul“, dar și despre cum rezonează cu realitatea cotidiană portretizată în serial.

Mădălina Craiu (1) png

Este una dintre cele mai în vogă actrițe ale tinerei generații și joacă în „Clanul“, serialul momentului, alături de nume mari precum Carmen Tănase și George Mihăiță. S-a impus cu personaje versatile, iar cariera ei a explodat după rolul din serialul „Umbre“. Actrița abordează cu lejeritate toate zonele actoriei, de la filme și seriale la teatru, dar, paradoxal, și-a dat seama târziu că aceasta este vocația sa.

Mădălina Craiu a vorbit la Adevărul live despre alegerea făcută în ultimul an de liceu, la Informatică, la Tudor Vianu, când a decis să nu mai dea la Arhitectură ci la UNATC, despre cum a ajuns în doar câțiva ani una dintre cele mai bine cotate actrițe din generația tânără, despre ce se întâmplă în culisele producției „Clanul“, dar și despre cum rezonează  cu realitatea cotidiană portretizată în serial.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite