Cabral se mută la Pro TV. Acasă rămân telenovelele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabral a făcut parte din echipa postului Acasă timp de 14 ani FOTO Acasă TV
Cabral a făcut parte din echipa postului Acasă timp de 14 ani FOTO Acasă TV

După 14 ani petrecuţi Acasă, Cabral se mută la Pro TV, în timp ce postul dedicat femeilor va implementa o nouă strategie bazată pe seriale, sub sloganul „Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta“, potrivit unui comunicat al postului.

„Acasă TV lansează o nouă strategie concentrată pe producţii latino-americane de calitate, consolidându-şi astfel poziţionarea tradiţională ca post TV de nişă, dedicat publicului feminin. Acasă TV îşi propune să răspundă aşteptărilor publicului feminin din România prin producţii de succes la nivel internaţional. Telespectatoarele sunt invitate, astfel, să redescopere universul telenovelelor Acasă TV, pe care au început să îl cunoască în urmă cu 16 ani, odată cu deschiderea staţiei pe piaţa locală“, se arată în comunicat.

„Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante“, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.
În noua grilă Acasă TV se regăsesc producţii precum „Soţ de închiriat“ şi „Chemarea inimii“ de la Telemundo, „Pentru că te iubesc“ şi „Spune-mi că eşti a mea“ de la Televisa.

De asemenea, una dintre vedetele postului, Cabral Ibacka, se va alătura staţiei Pro TV. După 14 ani de Acasă TV, perioadă în care a prezentat cu succes emisiunea „Poveştiri de Noapte“ şi s-a remarcat ca actor în telenovele precum „Păcatele Evei“, „Inimă de Ţigan“ sau „Regina“, Cabral Ibacka începe o nouă etapă a carierei sale în televiziune. El va face parte, astfel, din echipa de vedete care vor continua să facă istorie la Pro TV prin intermediul unor show-uri spectaculoase“, mai precizează comunicatul.

Urmările restructurărilor masive efectuate asupra personalului care aparţinea de televiziunile din trustul Pro au început să se facă simţite. Postul Acasă TV, de la care au plecat nume precum Dan Cruceru, Ioana Moldovan sau Irina Fodor, colega de emisiune a lui Cabral, a difuzat în cursul zilei de ieri doar seriale, iar emisiunile consacrate au lipsit din grila de programe

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite