Astăzi se alege „Vocea României 2013“. Corina Chiriac şi Bodo, invitaţi speciali în concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru concurenţi luptă în această seară pentru titlul „Vocea României“ 2013 şi pentru marele premiu de 100.000 de euro: Sânziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chiţu şi Marius Marin. Finala talent-show-ului este transmisă de Pro TV, de la 20.30.

După Ştefan Stan şi Julie Mayaya, câştigătorii primelor două ediţii, a venit rândul unui alt artist să ridice marele trofeu şi cecul în valoare de 100.000 de euro. Sânziana Niculae, rebela cu o cauză muzicală bine definită, este finalista lui Moga, Smiley speră să câştige din nou titlul alături de show-man-ul Adrian Nour, Loredana îşi pune toate speranţele în „Gerard Butler de România“ - Marius Marin, iar Brenciu mizează pe Mihai Chiţu, pe care l-a numit „cea mai bună voce masculină din competiţie“.

În show-ul din această seară, fiecare finalist va prezenta trei momente: unul solo, unul alături de mentorul său şi unul alături de o vedetă. 

Astfel, Sânziana Niculae va cânta în duet cu Bodo, solistul trupei Proconsul, Smiley o aduce pe scenă, alături de Adrian Nour, pe Sore, Brenciu a pregătit un moment special cu Mihai Chiţu şi Corina Chiriac, iar Loredana l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alături de Marius Marin.

Una dintre surprizele pregătite de Marius Moga pentru această finală este boy band-ul format din foştii concurenţi Andrei Loica, Felix Burduşa şi Angelo Simonică. Vizi Imre, finalistul lui Moga din sezonul trecut, se întoarce pe scena care l-a făcut celebru cu o melodie nouă, compusă de fostul său antrenor. 

Şi Horia le-a pregătit telespectatorilor o surpriză muzicală: antrenorul o aduce din nou în platoul de la „Vocea României“ pe Georgia Dascălu (concurenta sa din acest sezon), pentru care a compus o melodie. Câştigătorul competiţiei din acest an va fi desemnat în urma voturilor telespectatorilor.

  

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite