Articol publicitar

Artiştii români încurajează publicul să se vaccineze printr-o campanie demarată de Kiss FM, Magic FM şi Rock FM

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
rock fm

Începând de azi 10 mai, la cele trei posturi de radio se aud spoturile prin care românii sunt îndemnaţi să meargă să se vaccineze, pentru a putea reveni cât mai repede la normalitate.

Alături de DJ-ii celor trei posturi radio se vor auzi mesajele artiştilor români, cei pentru care pandemia a însemnat anularea sau amânarea concertelor şi lipsa întâlnirilor cu publicul.

Călin Goia, Voltaj: "Mi-e dor de concerte, de întâlnirile cu voi, de călătorii şi cred că vaccinul este cea mai sigură şi rapidă cale de a reveni la o viaţă normală".

Baciu, Cargo: "Visez la ziua în care mă voi bucura din nou de libertate, ziua în care voi putea cânta".

Lora: "M-am vaccinat pentru că îmi doresc să vă îmbrăţişez fără să fie un pericol şi fără să fiu în pericol. Cred că vaccinul este drumul drept spre normalitate."

"Radioul prin tradiţie este mijlocul de comunicare la care oamenii recurg în momente de cumpănă, pentru că a fost şi rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare. Este un privilegiu de care suntem mândri dar şi o responsabilitate pe care ne-o asumăm. Ne-am propus să fim portavocea artiştilor din România şi să-i îndemnăm pe români să se vaccineze, pentru că şi noi vrem să ne întoarcem la normalitate, vrem să fim alături de ei la concerte şi evenimente, tocmai pentru că radioul înseamnă muzică." Dan Finţescu, director programe Kiss FM.

Kiss FM, Magic FM şi Rock FM fac parte din grupul A.G. Radio Holding, grupul radio numărul 1 în România care operează şi posturile tv Kiss TV, Magic TV, Rock TV precum şi web radiourile ONE FM si Asha Radio.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite