„Apropo TV“ revine în grila Pro TV cu un nou sezon şi alte rubrici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andi Moisescu şi echipa Apropo TV au pregătit rubrici noi pentru sezonul 23 al emisiunii FOTO Pro TV
Andi Moisescu şi echipa Apropo TV au pregătit rubrici noi pentru sezonul 23 al emisiunii FOTO Pro TV

Pro TV a confirmat revenirea lui Andi Moisescu cu un nou sezon al emisiunii „Apropo TV“, după ce postul a decis ca producţia să se autofinanţeze, iar sponsorizările au fost dificil de obţinut.

Primul episod din sezonul cu numărul 23 va fi difuzat duminică, 17 aprilie, de la ora 13.05. Data de lansare „Apropo TV“ a fost întârziată după ce Pro TV a decis ca emisiunea să se autofinanţeze pentru a mai putea fi difuzată. 

Echipa „Apropo TV“ şi gazda emisiunii, Andi Moisescu, au meşterit câteva rubrici noi, printre care TrendBox – un serial cu invitaţi în studio (specialişti, vedete, antreprenori) dedicat trendurilor tehnologice şi nu numai, axat pe cum ne afectează ele timpul, nervii şi bugetele.

Prima ediţie a emisiunii este dedicată unui device cu acoperire universală, care face conexiunea dintre artizanii chinezi, refugiaţii sirieni şi hologramele din „Star Wars“. 101 locuri e un serial de travel românesc de colecţie, care începe cu un episod cu accente carpato-danubiene à la Vasile Pârvan, plus grătar, skandenberg şi proba, încă neolimpică, de 4x100 de metri ştafetă cu miel.  

Revin şi rubricile tradiţionale. Colecţiile Apropo TV – clasica dezbatere pe teme uneori controversate, dar întotdeauna amuzante, cu invitaţii şi, mai ales, cu prietenii emisiunii. 

Pubfather – o titulatură nouă pentru clasicul segment susţinut de Andi Moisescu şi invitaţii săi, dedicat celor mai noi, spectaculoase şi amuzante creaţii din publicitate. 

România care este – agenda cu oops-urile, în general politice şi în special tipic româneşti, ale săptămânii. 

Next Gen – un serial deja consacrat, în care „Apropo TV“ iese în oraş cu artişti din noua generaţie.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite