Alice Stroescu este noua prezentatoare a Știrilor Sportive de la Prima TV

0
0
Publicat:

Fosta prezentatoare de știri de Aleph News, Alice Stroescu, se alătură echipei Focus Sport, de la Prima TV.

Noua prezentatoare de la Focus Sport - Alice Stroescu - Foto Facebook
Noua prezentatoare de la Focus Sport - Alice Stroescu - Foto Facebook

Din această săptămână, Alice Stroescu va prezenta știrile sportive alături de Marina Nițoiu, aducând un suflu proaspăt în programul de sport al postului.

Deși are experiență în televiziune, Alice recunoaște că nu a visat niciodată să devină prezentatoare. Cu toate acestea, mama ei avea alte planuri pentru ea.

Eu nu mi-am dorit de mică să ajung la televizor. Habar n-aveam ce-mi doresc, dar cumva pare că mama știa, și, parcă numele mi-a fost predestinat. Mama admira, înainte să mă nasc, o prezentatoare pe nume Alice. Atât de mult îi plăcea de ea încât m-a botezat și pe mine astfel. Ani mai târziu, eu, Alice Stroescu, am ajuns să prezint știrile.  Nu știu prea multe despre mine. Aflu lucruri noi în fiecare zi iar asta e fascinant. Ce știu sigur însă e că îmi place mult iubirea și iubesc să fiu în fața camerelor, iubesc platourile, iubesc natura, iubesc oamenii, iubesc animalele. Pentru mine jurnalismul e ca un microb, m-am lăsat “infectată” și nu vreau să mai scap de el”, mărturisește Alice.

Alice spune că a fost întâmpinată călduros în echipa Prima TV.

„Într-un fel, Prima TV e motivul pentru care am făcut primul pas ca să intru în lumea televiziunii. În timpul pandemiei mă uitam la TV și o vedeam pe prietena mea, proaspăt angajată, cum dădea live-uri de pe teren, la Focus 18. Atunci mi-am zis „E clar, simt că asta trebuie să fac!”. Și asta am făcut. Din acel moment a început o călătorie de 4 ani care acum m-a adus aici, la voi în redacție, și unde am cunoscut o echipă dedicată, relaxată, și mai presus de toate, o echipă formată din OAMENI”, a continuat aceasta.

Alice Stroescu va prezenta știrile sportive la Focus de la Prima TV, de luni până duminică.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite