Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D. Care a fost motivul și ce are de gând să facă celebra prezentatoare

0
Publicat:

Prezentatoarea Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D. Vedeta a făcut, în exclusivitate pentru Click!, destăinuiri legate de ceea ce și-a propus să facă după despărțirea de pupitrul știrilor postului tv turcesc.

Simona Pătruleasa. FOTO Facebook
Simona Pătruleasa. FOTO Facebook

Știrile Kanal D de la ora 9 au ieșit din grila de toamnă a postului turcesc, iar Simona Pătruleasa (49 de ani) a rămas pe dinafară, potrivit sursei citate.

În grilă au rămas doar jurnalul de Știri de la ora 12 ( prezentat de Cristina Dorobanțu) și cel principal, de la ora 19 (prezentat de Cristian Sabbagh).

Simona Pătruleasa: „ Îmi ajung 20 de ani în televiziune” 

Luni 9 septembrie, celebra prezentatoare nu a mai apărut pe ecrane la pupitrul știrilor, așa cum își obișnuise telespectatorii. În locul Știrilor de dimineață, au intrat Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cu emisiunea Follow Us, de la ora 8.00-10.00.

Potrivit surselor Click!, Simonei Pătruleasa i s-ar fi adus la cunoștință modificările vineri.

Ce spune Simona Pătruleasa despre plecarea de la Kanal D

Contactată de Click!, prezentatoarea a mărturisit că a decis să ia o pauză în televiziune și să se ocupe de viața personală. 

„Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. În televiziune nu ai vacanțe lungi. Nu voi mai apărea la tv o perioadă. Au trecut 20 de ani. E destul! O pauză e binevenită oricând!”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Click!.

Simona Pătruleasa. FOTO Facebook
Simona Pătruleasa. FOTO Facebook

Simona Pătruleasa, 15 ani la Kanal D

Simona Pătruleasa s-a alăturat echipei de la Kanal D, în calitate de prezentator al Știrilor, din septembrie 2009.

Articolul integral, în Click!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite