Actorul Bryan Cranston revine pe micile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bryan Cranston a câştigat un premiu Tony pentru rolul preşedintelui Lyndon Johnson din piesa „All The Way“ FOTO Wire Photos/ Reuters
Bryan Cranston a câştigat un premiu Tony pentru rolul preşedintelui Lyndon Johnson din piesa „All The Way“ FOTO Wire Photos/ Reuters

Actorul Bryan Cranston, cunoscut pentru rolul personajului Walter White din serialul „Breaking Bad“, revine pe micile ecrane în adaptarea piesei de pe Broadway „All The Way“, pe care o va şi produce, alături de celebrul Steven Spielberg, relatează „Huffington Post“.

Bryan Cranston a debutat pe Broadway cu piesa „All The Way“ şi a obţinut un premiu Tony pentru rolul preşdintelui Lyndon Johnson. Recent, postul de televiziune HBO a obţinut drepturile de ecranizare ale piesei lui Robert Schenkkan, iar Bryan Cranston va intra, şi de această dată, în pielea preşedintelui Lyndon Johnson.

Alături de Steven Spielberg, Darryl Frank, Justin Falvey şi James Degus, Bryan Cranston va face parte, pe lângă distribuţie, şi din producţia serialului „All The Way“.

Povestea din „All the Way“, câştigătoarea premiului Tony pentru Cea mai bună piesă de pe Broadway, aduce în atenţia publicului primul an din cariera politcă a preşedintelui Lyndon Johnson, care depune un jurământ în urma asasinării preşedintelui John F. Kennedy şi încearcă să obţină primul mandat, complet, de preşedinte.

Pe lângă trofeul Tony pentru Cea mai bună interpretare, rolul preşedintelui Lyndon Johnson i-a adus actorului, în vârstă de 58 de ani, multe alte premii, printre care Drama Desk, Outer Critics Circle şi Theater World Awards. De asemenea, Cranston a primit trei premii Emmy pentru rolul celebrului Walter White din drama „Breaking Bad“.

Deşi apogeul carierei l-a atins odată cu rolul lui Walter White, Bryan Cranston a jucat în producţii importante de la Hollywood, precum peliculele „Argo“ (câştigătoarea premilului Oscar), „Rock of ages/ Rock pentru totdeauna“ şi  „Godzilla“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite