Acasă TV difuzează din 2 februarie un nou serial turcesc, „Lupta rezelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acasă TV aduce din 2 februarie, de luni până vineri de la ora 18:00, un nou serial turcesc de succes, „Lupta rozelor“, care are la bază povestea extraordinară a unei tinere ce luptă să-şi îndeplinească cel mai mare vis.

Gulru este o tânără frumoasă, care s-a născut într-un cartier sărac şi a crescut într-un conac unde tatăl ei era grădinar, iar sora sa mai mare bucătăreasă. În ciuda faptului că majoritatea timpului şi l-a petrecut înconjurată de oamenii bogaţi din splendida casă, ea nu a uitat nicio clipă locul modest în care s-a născut. Fata traieşte împreună cu cele două surori şi tatăl lor în căsuţa amenajată special pentru personal şi, uneori, îşi ajută sora la munca din casă. Gulru a visat întotdeauna să trăiască departe de casă, aşa cum trăieşte fiica proprietarului conacului, Gulfem, pe care o admiră şi îşi doreşte să devină un designer de succes, la fel ca ea.

Plină de ambiţie, ea merge să studieze cu bursă la universitate şi plănuieşte să lucreze cu Gulfem după absolvire. Când tatăl lui Gulfem moare, tânăra se întoarce la Istanbul pentru înmormântare. Curând, ea descoperă că dorinţa tatălui era să-şi ţină copiii împreună la Istanbul. De aceea, Gulfem se mută cu fratele cel mic, Cihan, chiar dacă ea nu îşi dorea să stea lângă el. Gulru se bucură, pentru că astfel are şansa să îşi vadă modelul în fiecare zi. Totuşi, nimic nu se întâmplă cum se aştepta ea. Fără nicio explicaţie, Gulfem îi concediază pe sora şi tatăl lui Gulru şi le lasă doar cinci zile pentru a-şi găsi o altă casă în care să locuiască. Mai mult, Gulfem o acuză pe Gulru pentru furtul unui colier şi vrea să se răzbune, jurându-i că îi va lua totul. Omer, prima şi singura iubire a lui Gulfem, devine parte din această poveste când se întâlneşte întâmplător cu Gulru.

Telespectatorii pot urmări la Acasă TV, începând din 2 februarie, de la ora 18:00, de luni până vineri, incredibila poveste de viaţă, plină de aventură şi durere, a tinerei Gulru.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite