Thor va fi femeie. Cum arată eroul universului Marvel în noua variantă

0
0
Chris Hemsworth l-a interpretat de două ori pe Thor în adaptarea cinematografică FOTO outnow.ch
Chris Hemsworth l-a interpretat de două ori pe Thor în adaptarea cinematografică FOTO outnow.ch

Reprezentanţii Marvel au anunţat că unul dintre cei mai importanţi eroi, Thor, va suferi o schimbare majoră. În cadrul episodului de marţi al talk-show-ului „The View“ s-a dezvăluit că zeul cu ciocan va fi înlocuit cu o femeie în seria de benzi desenate, ce urmează să fie lansată în luna octombrie a acestui an, după cum scrie „Huffington Post“.

„Este o zi extrem de importantă pentru universul Marvel“, a declarat Whoopi Goldberg în timpul emisiunii. „Thor, zeul tunetului, a făcut o boacănă şi nu mai este vrednic de a mânui ciocanul. Pentru prima dată în istorie, acel ciocan va fi deţinut de o femeie. Chiar aşa. Thor este o femeie“, a continuat Goldberg. 

De asemenea, reprezentanţii Marvel au confirmat informaţia chiar pe site-ul oficial: „Suntem încântaţi să anunţăm începutul unei ere cu totul noi pentru Zeul Fulgerului într-o nouă serie, THOR. În octombrie, Marvel Comics evoluează o dată-n plus cu una dintre cele mai şocante şi incitante schimbări de până acum, care zguduie pe unul dintre cei trei mari eroi, Captain America, Iron Man şi Thor“.

image

Zeiţa Thor FOTO marvel.com   

„Inscripţia de pe ciocanul lui Thor spune că «Oricine deţine acest ciocan, dacă el este demn, trebuie să deţină puterea lui Thor». Ei bine, e timpul să actualizăm această incripţie“, a declarat editorul Marvel, Will Moss.

Noul Thor continuă tradiţia cu care Marvel se mândreşte, aceea de a da viaţă unor personaje feminine foarte puternice, precum Captain Marvel, Storm, Black Widow. „Acest nou Thor nu este un subsitut feminin temporar – ea este acum unica Thor şi merită!“, a mai adăugat Moss. 

image

Zeiţa Thor FOTO marvel.com 

Scriitorul noii serii, Jason Aaron, are aceeaşi părere: „Nu este Ea-Thor. Nu este Lady Thor. Nu este Thorita. Este Thor. Este Thor al universului Marvel. Dar este diferită de orice Thor am văzut până acum“.

Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby l-au creat pe Thor în 1962, erou ce a fost trimis iniţial pe Pământ de către tatăl său, Odin, pentru a învăţa ce însemană umilinţa. Thor va fi al optulea titlu care va avea drept protagonist o femeie şi are drept scop atragerea unui nou public format în special din femei şi fete. 

Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri