VIDEO O tânără aproape oarbă a câştigat concursul „Vocea Marii Britanii“, după ce a învins-o pe marea favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrea Beglei, o tânără de 27 de ani din Irlanda de Nord, este marea câştigătoarea a concursului „The Voice“ din Marea Britanie. Concurenta, care are mari deficienţe de vedere, a fost votată masiv de public şi a învins-o pe favorita competiţiei din acest an, Leah McFall.

Ea a câştigat un contract pentru un album. „Abia pot să vorbesc. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că voi câştiga. Voi face tot posibilul să valorific voturile voastre“, a spus tânăra, pe care mentorul ei, cântăreţul Danny O'Donoghue, a numit-o „o sursă de inspiraţie“.

Înainte de finală, Leah McFall era favorita la casele de pariuri, dar nu a reuşit să impresioneze telespectatorii cu interpretările unor piese celebre, „Loving You“ şi „I Will Always Love You“. Mentorul ei, Will.i.am (din trupa Black Eyed Peas) a scris ulterior pe Twitter că este şocat de rezultatul votului.

Andrea Begley a interpretat melodiile „My Immortal“ şi „Angel“ (Sarah McLachlan). Însă ea nu a cucerit publicul doar cu vocea, ci şi cu atitudinea pozitivă, demonstrând că poate să-şi urmeze visurile deşi este aproape oarbă.

The Voice UK - Melodia cu care concurenta parţial oarbă a câştigat marea finală 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite