VIDEO Mircea Geoană despre concertul Roger Waters: „Sper ca ceea ce se va întâmpla la Bucureşti să compenseze o frustrare de o viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politicianul îşi va împlini un vis de o viaţă miercuri seara. FOTO David Muntean
Politicianul îşi va împlini un vis de o viaţă miercuri seara. FOTO David Muntean

Fan Pink Floyd din adolescenţă, senatorul PSD Mircea Geoană a explicat, în ajunul concertului Roger Waters, ce a însemnat formaţia britanică pentru anii săi de tinereţe. Politicianul se numără printre personalităţile care vor fredona hiturile rock în Piaţa Constituţiei, în seara de 28 august.

„Sunt un mare fan Pink Floyd şi mărturie stă pagina mea de Facebook, unde, la preferinţele muzicale, această uriaşă formaţie se află pe primul loc“, a zis senatorul PSD despre trupa rock formată în 1965 în Londra.

„Am fost influenţat în adolescenţă şi în tinereţe de ceea ce, la vremea aceea, erau discurile de ebonită. Este una dintre [formaţiile – n. r. ] cele mai puternice şi durabile din muzica rock din toate timpurile. Faptul că n-am avut şansa, până acum, să particip la un concert Pink Floyd este o mare frustrare şi sper ca ceea ce se va întâmpla la Bucureşti să compenseze o frustrare de o viaţă. Mă bucur că The Wall va fi la Bucureşti“, a recunoscut Mircea Geoană.

Mircea Geoană despre Pink Floyd

Evenimentul ce va avea loc miercuri seară va fi cel mai scump concert din istorie, din România, datorită complexităţii sale. Scena-gigant pe care va cânta Waters are cel mai mare acoperiş din lume: 54 de metri lăţime şi 32 de metri deschidere. Zidul din spatele scenei măsoară nu mai puţin de 150 de metri lungime şi 12 metri înălţime, iar pe suprafaţa acestuia, peste 40 de proiectoare gigantice vor reda imagini cu impact social. Potrivit organizatorilor, întreaga structură va fi realizată din „cărămizi“ ce vor alcătui cea mai mare suprafaţă de proiecţii video: peste 1500 de metri pătraţi.

Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului omonim, iar întreaga punere în scenă se bucură astăzi de avantajele tehnologiei, oferindu-le fanilor nu doar un simplu concert, ci o producţie multi-dimensională fabuloasă. 

Ultimele bilete la spectacol sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, precum şi online, pe www.myticket.ro.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite