VIDEO Mariah Carey, cea mai proastă interpretare a piesei „All I Want for Christmas Is You“: „Vocea ei ştie că a venit Crăciunul?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Mariah Carey (44 de ani), considerată una dintre cele mai bune artiste din istorie, a avut mari probleme în a interpreta „All I Want for Christmas Is You“, una dintre cele mai îndrăgite piese de Crăciun, scrie „Huffington Post“.

Devenită deja o tradiţie, Mariah Carey a cântat melodia „All I Want fot Christmas Is You“ în cadrul ceremoniei de aprindere a beculeţelor de Crăciun din Rockefeller, New York, care este difuzată de postul NBC. Spre dezamăgirea celor prezenţi, însă, cântăreaţa nu a reuşit să atingă notele înalte, pentru care este atât de celebră, a falsat, nu şi-a putut controla respiraţia, iar în unele cazuri a lăsat muzicienii din trupă să o acopere, mai notează „Huffington Post“.

Mai mult decât atât, potrivit site-ului TMZ.com, Carey trebuia să înregistreze momentul pe data de 2 decembrie, însă a anulat filmarea cu puţin timp înainte pentru o întâlnire cu avocatul care o reprezintă în procesul de divorţ. După trei ore, artista şi-a făcut apariţia, dar reprezentanţii televiziunii au hotărât ca momentul să fie transmis în direct. 

Ulterior, cântăreaţa le-a cerut iertare fanilor printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter: „Situaţia de aseară (2 decembrie – n.red.) nu a putut fi controlată de mine. Le cer scuze celor care au venit, ştiţi că niciodată nu mi-am dorit să vă dezamăgesc.“

Artista a fost aspru criticată de jurnalişti, mulţi considerând că „s-a chinuit“ să cânte, iar titluri ironice precum „Vocea lui Mariah Carey ştie că a venit Crăciunul?“ nu au lipsit. Mai mult decât atât, editorii site-ului deadspin.com au publicat filmarea cu vocea cântăreţei izolată pentru a scoate în evidenţă greşelile făcute de aceasta. Chiar şi fanii au reacţionat, unii exprimându-şi regretul, alţii făcând glume pe seama vedetei. „Ce s-a întâmplat cu Mariah Carey? O privesc în show-ul de Crăciun şi îmi dau seama că nu mai poate cânta. Cred că este extrem de dureror“, „Odihnească-se în pace vocea lui Mariah Carey“, „Mariah, te iubesc, dar ucizi acest cântec, la propriu, te rog opreşte-te“ au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor din reţelele sociale. 

Nu este pentru prima dată când Carey întâmpină probleme pe scenă. În luna octombrie, aflată la Tokio, în primul concert din cel mai recent turneu mondial, artista a falsat, a uitat versurile şi a făcut pauze lungi în repetate rânduri. 

Mariah Carey trece, totuşi, printr-o perioadă dificilă, după ce ultimul său album, „Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse“, lansat în luna mai, este considerat cel mai mare eşec din cariera artistei recompensate cu cinci premii Gremmy. Totodată, cântăreaţa este în plin proces de divorţ cu Nick Cannon, alături de care a petrecut ultimii şase ani şi are doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani. 

Mariah Carey -- Isolated Vocal Track Surfaces ... High Note Stuggle - Watch More Celebrity Videos or Subscribe


Alte ştiri despre Mariah Carey:

VIDEO Mariah Carey, dezastru pe scenă. Artista şi-a pierdut vocea şi a uitat versurile Considerată una dintre cele mai bune artiste din toate timpurile, Mariah Carey are mari probleme cu vocea şi a falsat îngrozitor în primul concert din nou său turneu mondial, care a început sâmbăta trecută, la Tokio, în Japonia.

Mariah Carey şi declinul statutului de „divă“: ultimul album al artistei nu a stârnit interesul fanilor Aura divelor de succes din industria muzicală începe să pălească uşor, uşor, odată cu trecere anilor. Cel mai evident exemplu este dat de Maryah Carey, care, odată cu lansarea celui mai nou album a dovedit că şi-a atins limita.

Mariah Carey, noua regină a muzicii pop Cântăreaţa americană Mariah Carey a fost desemnată „noua regină a muzicii pop“, potrivit unui clasament întocmit de editorii revistei „Time“. Artista este urmată de Rihanna, pe locul al doilea, şi Usher, pe poziţia a treia, în timp ce trupa britanică The Beatles ocupă locul al patrulea.

Mariah Carey şi Nick Cannon divorţează după o căsnicie de şase ani Cântăreţul american Nick Cannon a confirmat despărţirea de Mariah Carey, recunoscând că nu mai locuiesc împreună de câteva luni, iar avocaţii negociază termenii divorţului.

FOTO Super-divele, acuzate că fac rabat la demnitate: metodele ruşinoase la care apelează cântăreţele trecute de 40 de ani pentru a ţine pasul cu rivalele mai tinere Cântăreţe consacrate, cu mulţi ani de scenă în spate, au ajuns să apeleze – în mod ruşinos, spun criticii – la ţinute extrem de sumare, dansuri lascive şi aluzii sexuale pentru a ţine pasul cu rivalele lor mai tinere.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite