VIDEO Gemenele care au întors toate scaunele juriului de la „The Voice“ din America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakira, Usher, Adam Levine de la Maroon 5 şi Blake Shelton, experţii din juriul talent-show-ului „The Voice“ din Statele Unite, au fost impresionaţi de prestaţia tinerelor de la Morgan Twins. Surorile au interpretat piesa „Fallin'“ a Aliciei Keys.

La audiţiile pe nevăzute din al patrulea sezon, fetele de la The Morgan Twins au primit patru răspunsuri afirmative, Blake Shelton şi Adam Levine fiind primii care au apăsat cu încredere butonul „I Want You“.

Cu toate că au avut de luat o decizie dificilă, ţinând cont de experienţa profesională remarcabilă a celor din juriu, interpretele în vârstă de 28 de ani l-au ales iniţial pe mentorul Usher, dar, apoi, s-au răzgândit şi au optat pentru cântăreţul şi prezentatorul TV Blake Shelton.
 

image

Aceasta nu a fost prima lor apariţie publică de anvergură. Fetele au început activitatea muzicală de la 14 ani, când au pus bazele formaţiei It's My Party în Rochester, New York, la 17 ani ajungând pe scena sezonului 2 a talent-show-ului American Idol.

image

În sezonul al patrulea al show-ului „The Voice“, difuzat pe NBC, producătorii au schimbat membrii juriului.

image

În această ediţie, Christina Aguilera şi Lee Lo Green au părăsit scaunele deciziei, lăsând locul Shakirei şi al lui Usher. 

Dublu impact la „The Voice”, în SUA. Gemenele pentru care juriul s-a întors imediat

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite