VIDEO Carla's Dreams şi Delia au lansat piesa „Cum ne noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Carla's Dreams a devenit cunoscută în 2013, odată cu piesa „P.O.H.U.I“, lansată în colaborare cu INNA
Trupa Carla's Dreams a devenit cunoscută în 2013, odată cu piesa „P.O.H.U.I“, lansată în colaborare cu INNA

Trupa Carla's Dreams şi Delia au lansat piesa şi videoclipul „Cum ne noi“, o melodie „aşa cum au văzut-o şi au simţit-o“.

Piesa „Cum ne noi“ a fost compusă de membrii trupei Carla’s Dreams, iar producătorii sunt Play & Win. Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai lucrat pentru piesa „Inima nu vrea“, în colaborarea cu Horia Brenciu.

„Ne-am dorit de mult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru că este o prezenţă excepţională în muzica românească, ci şi pentru că reprezintă, atât pentru noi, cât şi pentru mulţi alţii, un standard al vocii feminine. În timp ce am lucrat împreună, lucrurile s-au legat frumos, o energie şi o chimie extraordinare. Ce să mai...Delia! Suntem mândri să vă prezentăm o piesă aşa cum am văzut-o şi am simţit-o noi“, au declarat membrii Carla’s Dreams.

„Carla’s Dreams sunt nişte artişti cu care mă înţeleg foarte bine, sunt speciali şi deosebiţi în peisajul muzical românesc. «Cum ne noi» e o piesă bună şi e scrisă chiar de către ei. Îmi place să colaborez cu ei, drept pentru care, următorul meu single e scris tot de Carla’s Dreams şi e diferit faţă de tot ce există momentan pe radio, este o piesă curajoasă. La filmări a fost amuzant, nu am simţit presiune ori stres de niciun fel“, a povestit la rândul ei Delia.

   

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova şi România, Carla’s Dreams a devenit cunoscută în 2013 datorită colaborării cu INNA pentru piesa „P.O.H.U.I.“, un hit incontestabil în România, precum şi featuring-ului cu Loredana Groza pentru „Lumea ta“. 

Delia este de patru ani membră a juriului „X Factor“, încă de la debutul show-ului de la Antena 1, un artist complex care scrie şi compune, ştie să cânte la trei instrumente (flaut, nai şi pian) şi studiază în prezent tobe/percuţie. Anul acesta, Delia a susţinut primul show la Sala Palatului, un eveniment sold out, iar single-ul „Pe aripi de vânt“ a staţionat 21 de săptămâni pe locul întâi, un record în clasamentul Media Forest. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite