VIDEO Andrea Bocelli a cântat la Domul din Milano, pentru renaştere şi triumful vieţii. „Italia va fi un model de victorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Bocelli a cântat de Paşti la Domul din Milano Sursa Youtube / Music for Hope
Andrea Bocelli a cântat de Paşti la Domul din Milano Sursa Youtube / Music for Hope

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cântat în seara de Paşti a catolicilor, celebrat duminică, 12 aprilie, la Domul din Milano. „Este doar o rugăciune“, a afirmat muzicianul.

Andrea Bocelli a cântat la Domul din Milano, duminică, 12 aprilie, în seara primei zile a Paştelui catolic. Tenorul italian a menţionat că evenimentul, fără public, nu este un concert, ci „doar o rugăciune”. 

„În ziua în care celebrăm încrederea în triumful vieţii sunt onorat şi fericit să răspund invitaţiei municipalităţii şi Domului din Milano. 

Cred în puterea rugăciunii comune. Cred în Paştile creştin, un simbol universal al renaşterii, de care toţi, credincioşi sau nu, avem nevoie în această vreme. 

Graţie muzicii, transmise în direct, milioane de mâini vor aplauda peste to în lume, vom îmbrăţişa inima rănită, care pulsează, a Europei, această comuniune extraordinară internaţională care este motivul mândriei Italiei. 

Generosul, curajosul, proactivul Milano şi întreaga Italie vor fi din nou, şi foarte curând, un model de victorie, motorul unei renaşteri în care sperăm noi toţi. 

Va fi o bucurie să fim martorii acestui fenomen în Dom, serbând de Paşti misterul naşterii şi renaşterii”, a transmis Bocelli, care şi-a mărturisit permanent credinţa în Dumnezeu.

Concertul „Bocelli: Music for Hope” a avut loc de la ora locală 19.00 p.m. (ora 20.00, ora României). Andrea Bocelli a fost acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli. Tenorul a cântat în interiorul şi în faţa lăcaşului de cult. „A fost un moment extraordinar, un mesaj de iubire, vindecare şi speranţă transmis Italiei şi lumii“, se precizează în postarea concertului pe Youtube, pe canalul Andrea Bocelli 

Prin fundaţia sa care-i poartă numele, tenorul Andrea Bocelli a lansat o campanie de strângere de fonduri destinate achiziţionării de echipamente de protecţie pentru personalul din spitale - transmite Mediafax.

Fotomodelul român Catrinel Marlon (Menghia) este ambasador al fundaţiei Andrea Bocelli.  

Pe aceeaşi temă: 

Andrea Bocelli a dezvăluit care e singurul lucru care a contat în relaţia cu soţia sa: „Altfel nu va dura“. Cine este frumoasa femeie care îi stă alături de 16 ani FOTO

Catrinel Marlon a fost numită ambasadoarea Fundaţiei „Andrea Bocelli“

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite