Andrea Bocelli a dezvăluit care e singurul lucru care a contat în relaţia cu soţia sa: „Altfel nu va dura“. Cine este frumoasa femeie care îi stă alături de 16 ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Bocelli şi Veronica Berti s-au cunoscut în anul 2002 şi de atunci sunt împreună FOTO Guliver/Getty
Andrea Bocelli şi Veronica Berti s-au cunoscut în anul 2002 şi de atunci sunt împreună FOTO Guliver/Getty

Tenorul italian Andrea Bocelli, în vârstă de 60 de ani, a vorbit deschis despre relaţia de 16 ani pe care o are cu soţia sa, Veronica Berti (34 de ani), dezvăluind şi care este principalul factor care i-a ajutat să aibă o căsnicie trainică şi fericită.

Într-un interviu pentru revista „People“, Andrea Bocelli a vorbit despre secretul căsniciei sale fericite, sugerând că relaţiile intime joacă un rol crucial.

„Teoria mea este că foarte importantă este chimia. Dacă există chimie între două persoane, atunci există şi poezie, există şi armonie, există şi înţelegere reciprocă, există iubire. Dacă nu există chimie, atunci nu e nimic. Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva frumos şi interesant, atunci iubirea va rezista. Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva plictisitor şi neinteresant, nu va dura“, este de părere Bocelli, care lansează primul său album după 14 ani. 

Andrea Bocelli si sotia Veronica Berti foto guliver/getty images

În cee ce priveşte lucrurile care îl fac fericit, muzicianul a mărturisit: „Cred că fericirea poate fi periculoasă, aşa că optez pentru linişte. Aşa că pentru mine, serenitatea este dată de focul dintr-un şemineu, de un pahar cu vin, o discuţie plăcută cu un prieten şi soţia mea aşteptându-mă în dormitor“.

De asemenea, Bocelli subliniază că mare bucurie îi este oferită de cei trei copii ai săi – Virginia (6 ani), pe care o are cu actuala soţie, şi Amos (23 de ani) şi Matteo (21 de ani), băieţii din prima sa căsnicie. 

„Sunt un dar uriaş de la Dumnezeu. Am primit mult peste ce-mi doream, aşa că este important să trăieşti fiecare clipă“, a mai spus starul italian. 

Veronica Berti s-a născut în Ancona, Italia, în 1981 şi l-a cunoscut pe viitorul său soţi, în 2002, pe când ea avea 18 ani. Ea este managerul muzicianului, iar din 2006 este şi vicepreşedinte al fundaţiei înfiinţată de Andrea Bocelli. Cei doi s-au căsătorit în 2014  în Forte Dei Marmi, în apropiere de Pisa. 

Andrea Bocelli si sotia Veronica Berti foto guliver/getty images

Andrea Bocelli, născut pe 22 septembrie 1958, este tenor italian de operă şi pop-opera, lansând 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui meci de fotbal. Artistul a lansat mai multe single-uri de succes şi dueturi cu artişti celebri precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini. Andrea Bocelli a cântat pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite