Catrinel Marlon a fost numită ambasadoarea Fundaţiei „Andrea Bocelli“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa şi modelul Catrinel Marlon se implică în acţiuni caritabile, dincolo de lumea modei, a cinematografiei şi a artei, căreia îi este dedicată aproape în totalitate.

Luna aceasta, Catrinel a fost numită ambasador al Fundaţiei „Andrea Bocelli” (ABF), calitate în care a fost recomandată de faptul că este recunoscută drept o persoană cu integritate morală şi care este condusă de valori precum respectul pentru demnitatea persoanei.

Numirea a fost făcută în cadrul unui eveniment exclusivist organizat în Italia de designerul Ermanno Scervino. Misiunea Fundaţiei „Andrea Bocelli” , „Empowering people and communities”, este de acum şi misiunea româncei Catrinel Marlon. 

Andrea Bocelli şi Catrinel Marlon au o relaţie profesională excelentă, consolidată de-a lungul anilor, bazată pe profesionalism şi valori comune. Recent, ei au colaborat la cel mai nou videoclip al lui Andrea Bocelli, în care Catrinel Marlon are rolul principal. Clipul este aşteptat cu nerăbdare de fani şi va fi lansat luna aceasta. 

Primul eveniment important al ambasadoarei Catrinel Marlon este următoarea ediţie a „Celebrity Fight Night”, în Italia. Este un eveniment caritabil organizat de Fundaţia „Celebrity Fight Night” din Pheonix, în sprijinul Fundaţiei „Andrea Bocelli” şi al Centrului „Muhammad Ali Parkinson” din America. 

Celebrity Fight Night Italia va avea loc în acest an între 5 şi 9 septembrie în Florenţa, Porto Venere şi Verona, iar Catrinel Marlon va participa în calitate de amfitrion într-una din serile evenimentului, alături de alte vedete mondiale.

Catrinel se va număra, de asemenea, printre vocile campaniei de strângere de fonduri prin SMS, campanie prin care Fundaţia sprijină oamenii din zonele distruse de cutremurul care a lovit centrul Italiei. 

O acţiune asemănătoare a avut loc anul trecut, când au fost sprijiniţi tinerii şi comunităţile locale din Sarnano, prin construirea unor centre de cazare şi educaţionale. Fundaţia „Andrea Bocelli” a fost înfiinţată în 2011 de Andrea Bocelli şi soţia lui, Veronica Berti Bocelli, cu scopul de a ajuta persoane aflate în dificultate din cauza bolilor, sărăciei şi excluziunii sociale, prin promovarea şi sprijinirea proiectelor naţionale şi internaţionale care sprijină depăşirea acestor bariere şi exprimarea deplină a potenţialului acestor persoane.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite