VIDEO Alexandra Uşurelu va avea două concerte simfonice în aceeaşi zi, la TNB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Uşurelu continuă o bună tradiţie la început de an şi revine luni, 30 ianuarie 2017, în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, unde va prezenta alături de orchestra sa, de 24 de instrumentişti, mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat anul viitor.

Artista va susţine nu unul, ci două concerte simfonice consecutive, de la orele 17:00, respectiv 20:00, datorită cererii foarte mari din partea publicului. Pentru cel de-al doilea concert de la ora 17:00, vor fi disponibile şi pachete Family&Friends, în acest fel, grupurile de prieteni vor putea beneficia de preţuri speciale la bilete.

“În iarna trecută, la concertul simfonic ”Pur”, am epuizat biletele cu mult timp înainte de ziua spectacolului. Pentru concertul din 30 ianuarie, de la ora 20, mai sunt foarte puţine locuri. Casa mea e la teatru în ianuarie. E casa celor care ascultă fără să foşnească, a celor care pot cânta în cor fără să facă zgomot. Ştiu că mulţi vor veni din ţară cu familiile sau prietenii, aşa că ii voi primi pe toţi şi la ora 5, cu ceai cald şi, sper ca pe 30 ianuarie, concertul meu simfonic “Am să fiu eu casa ta” va fi casă încăpătoare pentru toţi cei care îşi doresc să vină alături de noi.”, declară Alexandra Uşurelu.

Alexandra Uşurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simţ pe scenele de concert din România. Prin muzica sa curată şi producţiile surprinzătoare, fără artificii sau acţiuni agresive de PR, artista a reuşit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă şi fantomatică speranţă: să câştige simpatia unui public larg, dar cu gusturi fine, ce preferă să-şi aleagă singur muzica pe care o ascultă şi să-şi urmeze artiştii favoriţi în săli de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun album” şi „Cel mai bun duet”.

În iarna lui 2016, Alexandra Uşurelu a cucerit publicul din Bucureşti cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfăşurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol- concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producţia de spectacole ale artiştilor independenţi.

Biletele la concertele simfonice Alexandra Uşurelu de la Teatrul Naţional Bucureşti de pe 30 ianuarie 2017 pot fi achiziţionate din reţelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional şi mystage.ro.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite