Primul concert important al anului 2017: „Alexandra Uşurelu Simfonic“

0
0

Alexandra Uşurelu a anunţat data primului său concert din 2017, în ultima zi de ianuarie, pe 30, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Ea va prezenta cântecele de pe viitorul album şi cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, „La capătul lumii“, unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

„Sala de teatru îmi oferă experienţa unui concert la potenţialul lui sonor absolut, nepoluat de factori externi. Teatrul Naţional Bucureşti, Sala roşie, «reduta bunului simţ», este dimensiunea cea mai potrivită pentru a-mi aduce din nou cântecele în faţa publicului meu drag, aranjate pentru minunata mea orchestră. Pregătesc pentru această iarnă un spectacol desăvârşit, într-un format deja cunoscut, dar cu multe melodii noi. Sala Mare a TNB va fi din nou casă pentru muzica mea pe 30 ianuarie“, a declarat Alexandra Uşurelu.

image

Alexandra Uşurelu este artista indie apreciată pentru vocea caldă, curată şi blândă, ce cântă despre oameni şi emoţii, nu despre lucruri şi întâmplări, cu o sensibilitate aparte.

Nu caută promovarea oriunde şi cu orice preţ şi a cunoscut succesul artistic susţinând peste 350 concerte în Bucureşti şi în ţară în ultimii 3 ani, în faţa unui public real, ce preferă să-şi aleagă muzica şi să-şi urmeze artiştii favoriţi în sălile de concerte.

Primul său album de studio, "La capătul lumii", a primit distincţia "Cel mai bun album al anului 2015" şi mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune, devenind într-un an de la lansare unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul iabilet.ro, cu preţuri cuprinse între 55-95 de lei, iar organizatorii îi sfătuiesc pe cei interesaţi să le procure din timp. Precedentul concert al Alexandrei Uşurelu de la Teatrul Naţional, "Pur", a fost sold out cu mai multa vreme înainte de desfăşurare.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri