Untold 2017: tot ce trebuie să ştiţi despre program, accesul la festival şi sistemul de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Untold 2017 dispune anul acesta, printre noutăţi, de check-in online înainte de acces. De asemenea, organizatorii au dezvăluit detalii despre sistemul de plată, program, camping şi lista obiectelor interzise.

În 2017 toţi cei care şi-au cumpărat bilete online la Festivalul Untold au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte din procesul de check-in, câştigând astfel timp la intrarea în festival.

Check-in online şi acces la festival

Cei care au achiziţionat un abonament sau un bilet Untold online trebuie să ştie că, în acest an, au posibilitatea de a efectua online o mare parte din procesul de check-in. Procesul de check-in online se realizează astfel: începând cu data de 28.07.2017, festivalierii pot accesa pagina https://topup.in-town.ro/web şi se pot înregistra cu adresa de e-mail de pe care au achiziţionat abonamentele şi biletele. Fanii trebuie să completeze cu atenţie datele solicitate în formular, apoi să urmeze paşii şi să efectueze procesul de check-in pentru fiecare abonament sau bilet pe care l-au achiziţionat online.

Este important să reţină că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brăţara de festival în baza biletului şi a actului de identitate. Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar va salva participanţilor la festival timp important şi le va oferi acces la funcţia de alimentare online cu bani a brăţărilor de festival. Dacă tinerii aleg să facă check-in-ul online, atunci când ajung la festival tot ce trebuie să facă este să prezinte biletul valid şi actul de identitate pentru a primi brăţara.

Odată ajunşi în Parcul Central, primul şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul într-o brăţară de festival la unul dintre punctele de check-in. Pentru a face acest lucru este obligatoriu să aiba un bilet valid şi un act de identitate valabil. Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet şi act de identitate, vor avea nevoie şi de documentul ce atestă acordul părinţilor care poate fi găsit pe https://untold.com/parentalconsent. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţit de un părinte.

Marţi, 1 august şi miercuri, 2 august, programul de check-in este între orele 14:00-22:00, iar în perioada festivalului este între orele 12.00-03.00. Accesul în festival se va face, în perioada 3-6 august, între orele 12.00-06.30. Pentru detalii, fanii festivalului se pot adresa pe adresa contact@in-town.ro.

Check-in în camping şi campus

Tinerii care şi-au cumpărat un bilet pentru una dintre variantele de cazare oferite de Untold, trebuie să ştie că programul de check-in în campus este începând de joi, 03.08.2017, ora 8:00 cu acces non-stop iar în campingul Untold, începând de miercuri 02.08.2017, ora 18:00 cu acces non-stop.

Sistemul de plată

După procesul de check-in, fiecare participant la festival care îndeplineşte condiţiile de check-in va primi o brăţară de acces cu chip (având sistemul de plată integrat) cu care poate achiziţiona produsele şi serviciile disponibile în cadrul festivalului. Dacă au realizat procesul de check-in online, pot folosi funcţia de încărcare a banilor Top-UP accesând butonul dedicat de pe pagina web https://topup.in-town.ro/web urmând paşii indicaţi, începând din 28.07.2017.

Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brăţara de festival (cu chip integrat) se pot achiziţiona produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brăţara poate fi încărcată la unul din cele 70 de puncte de încărcare (Cash Point) din cadrul Untold.

Din cele 70 de Cash Points pregătite de organizatori o parte vor funcţiona non-stop. Brăţara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toata perioada festivalului, oricând în cele patru zile, dar nu mai târziu de finele festivalului. Festivalierii îşi vor putea retrage banii de pe brăţara doar până pe 7 august 2017, ora 10.00, de la punctele Cash Points din festival.

Obiecte interzise

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: droguri, sticle, biberoane, lasere, genţi, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, sau orice tip de obiecte care îi pot răni pe alţi participanţi.

Este permis accesul cu: poşetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, baterii externe, medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia şi cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise şi interzise în perimetrul festivalului, participanţii pot consulta regulamentul de pe site-ul untold.com. 

Ultimele abonamente 

Programul final al festivalului Untold 2017 pe zile, ore şi scene, poate fi consultat pe site-ul festivalului, dar şi în aplicaţia disponibilă în Appstore şi Google Play. Programul poate suferi modificări ulterioare. 

Mai sunt doar 3.000 de abonamente General Acces şi VIP pentru a treia ediţie a festivalului Untold. Fanii festivalului mai pot găsi şi bilete de o zi la preţul de 250 de ron plus taxe. Untold 2017 se va desfăşura în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite