Untold 2017 continuă campania Transilvania All Inclusive: posesorii brăţării festivalului beneficiază de reduceri la obiective turistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania Transilvania All Inclusive revine la Untold 2017 FOTO Facebook Untold
Campania Transilvania All Inclusive revine la Untold 2017 FOTO Facebook Untold

Posesorii de brăţară Untold 2017 beneficiază de reduceri şi alte facilităţi la obiectivele turistice importante din Transilvania, în cadrul campaniei campania Transilvania All Inclusive. Organizatorii au transmis modul în care participanţii se pot înscrie.

Cum puteţi avea reduceri la obiectivele turistice din Transilvania 

Festivalul Untold 2017 continuă şi în acest an campania demarată în 2016, Transilvania All Inclusive, care şi-a propus de la început să transforme tărâmul lui Dracula în cel mai mare resort din lume. Festivalul Untold este mai mult decât un festival de muzică, fiind un ambasador al României şi un deschizător de drumuri pentru turiştii care vin pentru prima dată în România şi descoperă Transilvania prin prisma celui mai aşteptat eveniment muzical al anului 2017, transmit oganizatorii într-un comunicat.

În parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Turism, brăţara Untold 2017 va oferi în perioada 5 august -10 septembrie reduceri sau alte facilităţi la obiectivele turistice importante din Transilvania. Pentru a putea promova turiştilor cât mai multe atracţii transilvănene, anul acesta este disponibilă platforma online untold.com/en/transilvania-all-inclusive, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligaţie a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brăţară Untold 2017.

Înscrierile pe plaftormă pot fi făcute până la data de 1 august 2017. Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate atât pe site-ul www.untold.com, cât şi în timpul festivalului, în cadrul stand-ului Transilvania All Inclusive.

Mii de turişti străini au vizitat, în 2016, obiectivele turistice înscrise în campanie: Sinagoga Neologă Zion din Oradea, Casa Darvas - La Roche Oradea, Palatul şi Turnul Primăriei Oradea, Cetatea Oradea, Complexul Baroc Oradea, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Salina Turda, Complexul Naţional Muzeal ASTRA Sibiu, Bastionul Ţesătorilor Braşov, Castelul Bran şi Muzeul Naţional Peleş.

Transilvania a fost situată de celebrul ghid turistic Lonely Planet pe primul loc într-un top al regiunilor turistice din lume care merită vizitate.

Mai multe informaţii despre Campania „Transilvania All Inclusive“ se pot găsi pe site-ul festivalului, www.untold.com. Campania „Transilvania All Inclusive“ a fost dezvoltată de Untold Festival în parteneriat cu ANT. 

untold 2017 transilvania all inclusive

Ultimele abonamente, scoase la vânzare 

Recent, organizatorii Untold 2017 au anunţat că au pus în vânzare ultimele 5.000 de abonamente, arătând de unde pot fi achiziţionate. Acestea mai pot fi achiziţionate la preţul final de 550 de lei plus taxe.

De asemenea, mai sunt disponibile bilete de o zi la preţul de 225 de lei plus taxe şi abonamentele VIP la preţul de 1.100 de lei plus taxe. Abonamentele şi biletele de o zi pot fi achiziţionate de pe www.untold.com/tickets. Organizatorii se aştepată ca la ediţia din acest an să primească peste 320.000 de participanţi.

Organizatorii Untold 2017 au anunţat recent în ce zile vor urca pe scenă marile nume prezente la cea de-a treia ediţie a festivalului şi au dezvăluit care sunt noile personaje ale evenimentului. Programul festivalului aici. Untold 2017 se va desfăşura în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite