Un album al haiducului Johnny Cash, ce conţine melodii înregistrate în urmă cu 30 de ani, va fi lansat în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un album ce conţine melodii semnate de Johnny Cash, înregistrate în urmă cu 30 de ani, va fi lansat de către Sony în 2014, după cum informează publicaţia „The Telegraph“.

Mai multe înregistrări realizate în urmă cu mai bine de 30 de ani de regretatul cântăreţ american Johnny Cash, au fost de curând descoperite. 

Reprezentanţii casei de discuri Sony Music au anunţat că anul viitor vor lansa un album ce va conţine toate aceste melodii.

Albumul se va numi „Out Among the Stars/ Printre stele“ şi va fi disponibil pentru publicul larg începând cu data de 24 martie a anului viitor, notează „The Telegraph“.

Cele 12 piese, inclusiv două scrise chiar de Johnny Cash, au fost înregistrate de o casă de discuri din Tennessee, în 1981 şi în 1984, dar compania nu le-a mai lansat niciodată.

Înregistrările au fost găsite anul trecut, când mai mulţi experţi, alături de fiul lui Cash, John Carter Cash, umblau prin arhiva cântăreţului. „Am fost atât de încântaţi când le-am descoperit. M-am gândit imediat «Doamne, este o înregistrare absolut frumoasă pe care nimeni nu a auzit-o niciodat㻓, a declarat John Carter Cash, pentru Associated Press.

   

„Ei nu au aruncat nimic. Au păstrat tot...de la casetele originale cu înregistrările spectacolului «The Johnny Cash Show» până la o şa de cămilă, un cadou primit de la prinţul Arabiei Saudite. Tata a fost mereu unic în felul lui. El nu s-a schimbat niciodată...şi mai târziu lumea se va întoarce“, a mai spus fiul lui Cash.

În plus, albumul va cuprinde şi trei duete: două cu soţia sa June Carter Cash şi unul cu Waylon Jennings. Johnny Cash, care a murit în 2003 la vârsta de 71 de ani, a devenit o figură folk faimoasă prin cultivarea unei personalităţi de haiduc şi prin celebrele concerte din închisorile din Statele Unite.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite