Trupa ZOB anunță lansarea piesei „Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului”. Unde va fi cântată în premieră

0
Publicat:

Trupa ZOB a dezvăluit că urmează să lanseze o nouă piesă intitulată „Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului”. Fanii o vor putea asculta în premieră într-un concert live, pe 17 ianuarie, la Clubul Expirat din București, conform unui comunicat emis miercuri de AGERPRES.

Anunțul oficial al evenimentului FOTO Facebook/ ZOB
Anunțul oficial al evenimentului FOTO Facebook/ ZOB

Vlad Gorneanu (Vlase), în legătură cu noul cântec, îl descrie drept o „evadare teatrală, prietenoasă și cu anumite subînțelesuri într-un univers de basm, chiar dacă basmul în sine lipsește. Esențialul se regăsește în mesajul oferit de Zmeu în refren, un deziderat înțeles de cei ce parcurg această călătorie spectaculoasă a vieții.”

Evenimentul de la Clubul Expirat va include și prestația trupei Recycle Bin, în deschidere.

Cu o istorie care se întinde pe o perioadă de trei decenii, trupa ZOB, înființată în 1993, a devenit o formație rock consacrată, în peisajul muzical românesc. Evoluția lor remarcabilă a culminat odată cu lansarea albumului „Telenovele”.

În 2023, trupa a sărbătorit 30 de ani de activitate și a adus o schimbare semnificativă în componența sa, aducându-l pe Dan Andrei Modrea, cunoscut sub numele de scenă „Xu”, la tobe.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite