Alina Eremia își încurajează comunitatea din social media să fie vulnerabilă: „Abia aștept să citesc poveștile voastre”

0
Publicat:

După ce a lansat recent piesa „Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gândești, Alina Eremia își încurajează comunitatea din mediul online să fie vulnerabilă.

Alina Eremia
Peste 200 de oameni i-au transmis deja mesajele lor artistei

Orice gând, dorință, mesaj care a rămas până acum netrimis, poate ajunge la artistă, pentru a-l spune cu voce tare și pentru a-i da drumul în lume. Mesajul artistei poate fi văzut aici

În doar câteva zile, peste 200 de oameni și-au trimis mesajele pe hello@alinaeremia.ro sau pe pagina de Instagram a artistei, lucru pe care îl puteți face și voi. De asemenea, mesajele pot rămâne anonime.

Și dacă nu aveți curajul să scrieți, doar dați un play piesei.

„Cu Voce Tare” vine cu o interpretare ca o îmbrățișare, piesa fiind o odă a sincerității și a eliberării gândurilor, cu un acompaniament muzical care te va face să visezi cu ochii deschiși. Piesa a fost scrisă de Alina Eremia, Nicoleta Darabană și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

În 2023, Alina Eremia adăugat un nou #1 în portofoliul săi, cu „Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare, fiind declarată și cea mai ascultată piesă a verii.

Mai mult decât atât, anul acesta artista a lansat EP-ul „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin și EP-ul „OH, NO!”, material pe care se regăsește atât colaborarea cu Aerozen pentru „Ultimul nivel”, cât și cea cu Ștefan Costea pentru „Spune-mi”.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite