The Motans lansează „Toate Drumurile” – o declaraţie de dragoste sinceră şi universală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Motans - lansare piesă Toate drumurile

„Toate Drumurile” reprezintă o confesiune sinceră a tot ceea ce simţim şi trăim în mod inedit atunci când iubim persoana potrivită. Dacă liniştea şi echilibrul ni le putem imagina sub forma unei insule, atunci noi suntem doar nişte naufragiaţi ai iubirii în căutarea drumului care să ne aducă împreună.

Piesa a fost lansată în exclusivitate miercuri, 22.02.2022, ca o dedicaţie specială tuturor cuplurilor, în cadrul matinalului de la Radio ZU.

Toate Drumurile este o declaraţie de dragoste, sinceră şi universală. Descrie sentimentele oricărei persoane care iubeşte. Este o piesă de pe albumul Great Expectations care va fi lansat în curând”, ne spune The Motans.

Piesa a fost scrisă şi compusă de către Denis Roabeş, iar producţia muzicală a fost realizată de către Marcel Botezan, Alexandru Cotoi şi Sebastian Barac. Povestea piesei a fost transpusă vizual de către Doru Boanca.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa „Versus”, artistul a ajuns repede la inima publicului prin hituri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August”, „Înainte să ne fi născut”.

Lansările sale ocupă constant topurile radio, iar cele două albume lansate până acum, „My Gorgeous Drama Queen (2018)” şi „My Rhythm&Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite