Taylor Swift, SZA şi Morgan Wallen au primit cele mai multe nominalizări la Billboard Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări - 20 - la Billboard Music Awards 2023 şi este urmată în acest clasament de SZA şi Morgan Wallen, care au primit câte 17 nominalizări, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Taylor Swift. FOTO Shutterstock
Taylor Swift. FOTO Shutterstock

Printre artiștii cu nominalizări multiple la premiile Billboard din acest an figurează The Weeknd (16 nominalizări), Drake (14 nominalizări) şi Zach Bryan (14 nominalizări).

Premiile vor fi atribuite în baza unor date de vânzări şi de streaming, câştigătorii urmând a fi anunţaţi într-o gală care va avea loc pe 19 noiembrie.

Gala din 2023 nu va semăna deloc cu transmisiunile tradiţionale,  au dezvăluit organizatorii

Câştigătorii premiilor şi artiştii care susţin microrecitaluri (ale căror nume nu au fost încă anunţate) vor fi prezentaţi pe conturile deţinute pe reţelele de socializare de revista Billboard şi de gala premiilor Billboard (BBMA).

Gala Billboard Music Awards 2023 va fi produsă de compania Dick Clark Productions.

Trofeele sunt atribuite în baza unor factori cantitativi, „determinaţi de indicatorii de performanţă de la sfârşitul anului în topurile Billboard", pentru o perioadă care a început pe 19 noiembrie 2022 şi s-a încheiat pe 21 octombrie 2023.

Între precedenta ediţie şi cea din acest an este mai mult de un an Cea mai recentă gală BBMA a avut loc în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, în cadrul unei ceremonii găzduite de Sean "Diddy" Combs, care a fost transmisă de NBC de la MGM Grand Garden Arena, pe 15 mai 2022.

Anul acesta vor fi decernate premii în 69 de categorii, iar nouă categorii noi au fost adăugate în acest an.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite