Ştefan Bănică Jr, colaborare inedită cu Cabron în videoclipul piesei „La masa mea“: „E posibil să stai cu un om o viaţă în casă şi să nu-l cunoşti deloc“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabron spune, cu Ştefan Bănică Jr, o poveste cu final neaşteptat în videoclipul piesei „La masa mea“ FOTO Facebook
Cabron spune, cu Ştefan Bănică Jr, o poveste cu final neaşteptat în videoclipul piesei „La masa mea“ FOTO Facebook

Ştefan Bănică Jr colaborează cu Cabron pentru single-ul şi videoclipul piesei „La masa mea“. Piesa este o coproducţie Cat Music, HaHaHa Production şi MediaPro Music, compusă de către Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop, şi este extrasă de pe albumul „Lupu DPM“, pe care Cabron urmează să-l lanseze.

O poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare şi răzbunare, videoclipul este regizat de către Iulian Moga. 

„Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a plăcut şi am zis: «De ce nu?»“ 

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. E un tip care ştie ce vrea, iar ăsta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a plăcut şi am zis: «De ce nu?». Şi aşa am acceptat invitaţia de a colabora. Este o piesă bună, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron să dăm şi câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinaţia între blues şi hip-hop. Este o piesă în care cred şi sper să fie bine primită de public“, a declarat Ştefan Bănică. 

Cabron, mulţumit de colaborare 

„Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viaţă în casă şi să nu-l cunoşti deloc. Mă bucur că am putut să fac un aşa videoclip, pentru una dintre piesele la care ţin cel mai mult. Colaborarea cu Ştefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiştii pe care îi respect şi mă bucur că mi-a ieşit şi că am avut onoarea, nu doar să facem o piesă împreună, dar şi să joc alături de el în filmul ăsta. Mă bucur că am găsit piesa potrivită şi pentru Iulian Moga, care a reuşit să facă poate cel mai film-videoclip din ultimii zece ani, dar cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine şi pentru planurile mele de acum încolo. V-am pupat şi aveţi grijă cu cine staţi la masă“, a zis şi Cabron despre noua lui piesă.

Ştefan Bănică Jr este actor, compozitor, interpret, regizor, moderator TV, cu o carieră de peste 25 de ani, fiind totodată unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. A susţinut mii de concerte, a stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, ca număr de show-uri susţinute consecutiv la Sala Palatului. Concertele sale de Crăciun reprezintă cea mai longevivă şi complexă producţie muzicală din România, o tradiţie neîntreruptă, care împlineşte în luna decembrie 15 ani de existenţă. Bănică a lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film şi teatru şi nenumărate alte premii şi distincţii vin în completarea palmaresului său.

Cabron este una dintre vocile hip-hop-ului din România. Şi-a început cariera în 1999, când a înfiinţat, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai târziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arată-le la toţi“, o colaborare cu Pacha Man şi Jazzy Jo,„Iarna pe val“, „Frunzele şi iarba“, „Dă-o tare“, un featuring cu Smiley şi Guess Who, „Vocea ta“, cu Volta,j sau „Adevăr sau minciună“ feat. Nicoleta Nucă.  

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite