Salvatore Ganacci l-a adus pe Salam la Neversea. Festivalul, încheiat cu un concert incendiar J Balvin: „Am sentimentul că sunt român” VIDEO

0
Publicat:

Cele patru nopți de distracție fără limită la Neversea s-au încheiat în stil mare. Ritmurile muzicii de petrecere nu s-au mai auzit numai pe scena Balkaniada, ci au fost aduse și pe scena principală a festivalului de renumitul DJ, Salvatore Ganacci. În ultima seară, artistul columbian J Balvin a susținut un concert incendiar.

J Balvin, show incendiar pe scena Neversea
J Balvin, show incendiar pe scena Neversea

Peste 277.000 de oameni s-au adunat în acest weekend, început de joi, la malul mării, pentru a celebra cea de-a 5-a ediție Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Ediția aniversară a fost una memorabilă. Mai bine de 150 de artiști naționali și internaționali au reușit să ofere spectacole de neuitat, într-un mix perfect de genuri muzicale.

J Balvin, mesaj special pentru România

“LOCO CON NEVERSEA”, așa ar putea fi descris live-ul unuia dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții.

Cel mai ascultat artist latino pe platfoma Spotify, căștigător a trei premii Grammy, omul din spatele celui cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube, columbianul J Balvin, „The Prince of Modern Reggaeton”, a ajuns pentru prima dată la Neversea și și-a cucerit fanii cu un live perfect.

Zecile de mii de fani de la mainstage s-au bucurat de fiecare moment, au cântat și au dansat ca un adevărat „latino gang”. Balvin a interacționat tot timpul cu publicul și a invitat pe scenă o fană a festivalului Neversea, alături de care a cântat „LA CANCIÓN” (J Balvin & Bad Bunny).

Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a fost mesajul său special, pentru fanii români.

Ca la fiecare apariție live, columbianul a semnat celebrul pantof sport, pe care apoi l-a oferit unui fan din public.

În semn de apreciere pentru fanii festivalului, J Balvin a cântat în premieră o piesă pe care urmează să o lanseze ca single oficial. Toată lumea de la mainstage a cerut un „bis”, iar Balvin a răspuns afirmativ. Columbianul a cântat piesa la care a colaborat cu Bad Bunny și Cardi B, single-ul „I Like It”, melodie ce a strâns peste 1,7 miliarde de stream-uri pe Spotify.

Florin Salam și Adi Minune, aduși pe scenă de Salvatore Ganacci

Un alt moment incendiar a fost set-ul lui Salvatore Ganacci. Un artist nonconformist, suedezul a fost „pata de culoare” a ediției aniversare a festivalului Neversea.

Neversea 2023
Neversea 2023

Nu a fost doar un DJ set, a fost un spectacol vizual, mișcările de dans și glumele lui Ganacci au stârnit hohote de râs. Aflat în turneu de promovare pentru noul album, „Take Me To America”, Salvatore a inclus în live-ul de la mainstage o premieră, noul single „Your Mother”.

La finalul petrecerii, așa cum și-a obișnuit fanii români, Salvatore Ganacci a adus manelele pe scena principală. Publicul a fost în delir, în momentul în care din boxe au răsunat hit-urile „Alo, alo, te-am sunat să îți spun”, a lui Adi Minune și „Saint Tropez” a lui Florin Salam.

În tot acest timp, DJ-ul a împărțit fanilor tricouri, apoi a coborât în mulțime. Zecile de mii de oameni i-au scandat numele timp de minute bune, după încheierea show-ului.

Cultura underground, însuflețită de Puya și Paraziții

Ultima seară a festivalului Neversea a fost deschisă la scena principală de: Mario Fresh, urmat de Nicole Cherry și Smiley. Scena secundară, The Ark, a găzduit artiști de renume din cultura underground precum: Paraziții, Puya, Macanache, Borgore și Dubfire.

Neversea 2024

Cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea a fost plină de culoare, de piese ascultate în premieră, de lacrimi de bucurie, de hohote de răs și dans până la răsărit. Organizatorii au lansat oficial și posibilitatea de register pentru ediția 2024: http://neversea.com/register

Neversea 2023
Neversea 2023

Toți fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț special. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de UN VOUCHER 100 de RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Neversea 2023
Neversea 2023
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite