Românul BOg intră în lupta pentru titlul de DJ Superstar la Ibiza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ul BOg (Bogdan Tănase) este marele câştigător al competiţiei de muzică electronică Burn Mix-Off Event şi va reprezenta România la finala mondială din Ibiza.

BOg a convins juriul prin naturaleţea de care a dat dovadă la pupitrul de DJ, iar acum este cu un pas mai aproape de celebritate şi speră să câştige o rezidenţă într-unul dintre cluburile de pe insulă, dar şi să înveţe de la legendarii DJ-i Pete Tong şi Carl Cox.

După sesiunea din Ibiza, cel mai bun concurent va deveni viitorul DJ Superstar şi va câştiga un premiu de 100.000 de euro ce va fi investit în dezvoltarea carierei câştigătorului.

Juriul finalei româneşti Mix-Off Event a fost impresionat de nivelul ridicat de pregătire al celor cinci finalişti: Bog (Bogdan Tănase), Hot Casandra (Paul Ionescu-Ballo), Bătz (Andrei Nechifor), Alin G (Alin Florin Ghiţă) şi Capote (George Octavian Dragu).

Mano Andrei, unul dintre membrii juriului Mix-Off Event şi câştigătorul etapei locale din 2013, a declarat: „Burn Residency a fost o şansă extraordinară pentru mine, din care am învăţat foarte mult. Sper ca BOg să aibă parte de o experienţă cel puţin la fel de interesantă ca a mea, să înveţe mult şi să se distreze în acelaşi timp, alături de marile nume ale muzicii electronice“.

Bogdan Tănase (Bog) este stabilit la Paris, dar revine în ţară ori de câte ori se iveşte ocazia unui nou proiect muzical. Pasiunea lui a început în urmă cu şapte ani, la Kudos Beach, în Mamaia, unde a pus pentru prima oară muzică, începându-şi cariera de DJ.

„Am încercat să nu tratez evenimentul ca pe un concurs, am venit ca la un gig (concert-n.r.), pregătit să îmi fac treaba aşa cum ştiu eu mai bine în doar 30 de minute. Sunt foarte fericit că am câştigat finala Burn Residency România şi sper ca în Ibiza să învăţ cât mai multe lucruri interesante, să cunosc oameni noi din industrie şi, de ce nu, să câştig rezidenţa“, spune BOg.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite