Reacţie violentă a solistului Greenday, ofensat de comparaţia cu Justin Bieber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Billie Joe Armstrong :„ Nu sunt Justin Bieber. Cred că glumiţi, asta este o glumă proastă“ FOTO Getty Images
Billie Joe Armstrong :„ Nu sunt Justin Bieber. Cred că glumiţi, asta este o glumă proastă“ FOTO Getty Images

Într-un concert recent, Billie Joe Armstrong, solistul trupei punk rock Greenday, formată în 1988, a avut o ieşire violentă, spărgându-şi chitara de scenă. Artistul a avut o răbufnire, susţinând că nu vrea să fie comparat cu un alt cântăreţ, Justin Bieber.

Solistul trupei punk rock Greenday, Billie Joe Armstrong, nu este ca Justin Bieber, cântăreţul a clarificat acest aspect într-un mod violent la ultimul concert al trupei din cadrul festivalului „iHeartRadio“, relatează Huffington Post.

Solistul şi-a ieşit din minţi pe scenă, după ce a fost nevoit să-şi încheie concertul mai devreme cu 20 de minute, pentru a-i lăsa scena cântăreţului Usher, mentorul mai tânărului artist Justin Bieber.

Billie Joe Armstrong a spus că el şi trupa lui sunt pe scena muzicală din 1988 şi susţine că merită mai multe ovaţii decât a primit împreună cu trupa sa până acum.

Nu sunt Justin Bieber. Cred că glumiţi, asta este o glumă proastă. Mai este un minut din show, un singur minut. Oh, dar, vai, timpul a expirat!“, a spus Armstrong, trântindu-şi chitara de pământ şi promiţând publicului că se vor întoarce pe scenă.

Bieber nu este singurul artist care l-a călcat pe coadă pe Armstrong. El susţine că Bon Jovi a fost cea mai proastă trupă cu care au cântat, dar i-a ridicat în slăvi pe cei de la trupa indie-rock The Hives.

„Cea mai bună trupă? The Hives, live sunt geniali. Cea mai proastă? Oh, doamne, cred că Bon Jovi“, a comentat Armstrong pentru publicaţia săptămânală „Kerrang!“. 

Solistul Greenday îşi iese din minţi în cadrul festivalului „iHeartradio“

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite