Rapperul Chris Kelly, fost membru al trupei Kris Kross, a murit la 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Kelly (stanga) a murit la vârsta de 34 de ani
Chris Kelly (stanga) a murit la vârsta de 34 de ani

Chris Kelly, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi americani, a murit la vârsta de 34 de ani într-un spital din Atlanta. Cauzele morţii lui Chris Kelly sunt necunoscute, urmând să fie efectuată o autopsie.

Rapperul a fost transportat de urgenţă la un spital din Atlanta, unde a murit la scurt timp de la internare. „Se pare că ar fi vorba despre o supradoză de droguri“, a declarat un reprezentant al poliţiei, potrivit „Sky News“.

Chris Kelly, împreună cu perechea" sa, Chris Smith, a stat 8 săptămâni în topul Bilboard, în anul 1992, cu melodia Jump".




Cei doi, recunoscuţi ca duo-ul Kris Kross, au fost descoperiţi la vârsta de 13 ani de impresarul Jermaine Dupri, performând într-un mall din Atlanta.

Melodia Jump" este cel mai cunoscut hit al celor doi, care, în anul 1993, au şi lansat albumul Totally Krossed Out. Chris Kelly şi Chris Smith au cunoscut rapid succes, ajungând să facă turnee împreună cu Michael Jackson şi să apară frecvent în show-uri TV.

Cei doi nu au reuşit, ulterior, să producă o altă melodie la fel de răsunătoare, iar cariera lor a intrat într-un con de umbră, fără să mai atingă vreodată succesul de la începutul anilor '90. Alte două piese cântate de cei doi sunt Warm It Up" şi Tonight's tha Night"

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite