VIDEO Rapperul „Ice Ice Baby“, designer de interior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candelabrul realizat de celebrul rapper Vanilla Ice FOTO Captură Youtube
Candelabrul realizat de celebrul rapper Vanilla Ice FOTO Captură Youtube

Rob Van Winkle sau Vanilla Ice, interpretul hitului „Ice Ice Baby“, şi-a lansat propria linie de candelabre în echipă cu firma americană Capitol Lightning.

   

Cu toate că pe scena muzicală nu s-a mai făcut remarcat, se pare că muzicianul în vârstă de 45 a decis să-şi completeze cariera vocală şi cu un alt domeniu artistic. 

Potrivit „The Independent“, el a lansat o nouă linie de candelabre, în colaborare cu firma Capitol Lightning, obiectele fiind realizate după designul propriu al rapperului.

„Designul de tranziţie şi nuanţele unice, mătăsoase, cu detalii de cristal fac acest element cu adevărat original, la fel ca «Vanilla Ice» este descrierea prezentă pe site-ul Capitol Lighting. 

Anunţul cuprinde şi de 21 de videoclipuri în care Rob Van Winkle vorbeşte despre arta corpurilor de iluminat şi despre articolele din colecţie.

Pasionat de mai bine de 15 ani de designul de interioare, artistul mai are la activ şi o emisiune ce se ocupă de redecorările caselor, „The Vanilla Ice Project“, ajunsă la cel de-al treilea sezon.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite