Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“, va participa la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numele de scenă
cu care Mirela Boureanu Vaida va participa în competiţie este
Vaida, iar piesa, „One more time“
FOTO Antena 1
Numele de scenă cu care Mirela Boureanu Vaida va participa în competiţie este Vaida, iar piesa, „One more time“ FOTO Antena 1

Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“, nu reuşeşte doar să realizeze o emisiune apreciată de telespectatori, ci poate să-şi încânte fanii cu vocea sa. Muzica fiind una ditnre pasiunile sale, prezentatoare de televiziune a hotărât să participe la Selecţia Naţională Eurovision 2014.

Numele de scenă cu care va participa în competiţie este Vaida, iar piesa, „One more time“, este o melodie de stare, de linişte, ce aduce aminte de poveşti, de lumea boemă, chiar de Parisul interbelic, fiind o piesă care se simte, se transmite, abia apoi se cântă, după cum Mirela Vaida a declarat.

Toată această poveste a început dintr-o joacă, în momentul în care Mirela şi-a dorit foarte mult o piesă proprie pentru că toată lumea o întreba când va veni momentul lansării unui album. Se pare că întâlnirea cu Bogdan Taşcău, compozitor şi producător, şi cu echipa casei de producţie Code a purtat noroc pentru că piesa „One more time“ i s-a potrivit mănuşă prezentatoarei reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu“: „Am simţit că mi se potriveşte atât datorită liniei melodice, armoniei, melancoliei, cât şi nostalgiei pe care o simt ori  de câte ori o ascult“, a mărturisit Mirela Vaida.

Muzica a fost prima iubire a Mirelei, prima chemare, cea care i-a dat totul fără să ceară nimic în schimb, i-a dat nenumărate satisfacţii ori de câte ori a cântat pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, a cărui solistă este şi de fiecare dată când a avut concerte cu bandul ei, Vaida Show. Cu toate acestea, Mirela Vaida a vrut mai mult de atât, şi-a dorit să experimenteze emoţiile pe care scena de la Eurovision i le va da.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite