VIDEO Paula Seling şi Ovi şi-au înscris „miracolul“ la Eurovision 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi artişti care au făcut cinste României şi în 2010, cu piesa „Playing With Fire“ au intrat oficial în cursa Eurovision 2014, cu melodia „Miracle“, ce ar putea fi auzită pe scena din Copenhaga.

Paula Seling şi Ovi Jacobsen sunt din nou concurenţi la Eurovision, cu acte în regulă. Compozitorul şi producătorul, ce a colaborat cu specialiştii din tările nordice pentru „Miracle“, a înscris piesa miercuri după-amiază, în competiţia în care principalii „adversari“ sunt Ştefan Stan, câştigătorul „X Factor“ Tudor Turcu şi cântăreaţa de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa cu trupa Cobzality (ex-Sistem).

„Sunt foarte încântată de colaborarea cu Ovi şi, deşi este una dintre cele mai bune piese interpretate de noi vreodată, îmi doresc ca oamenii să ne voteze doar dacă simt că i-am convins cu adevărat“, spune Paula Seling. După examenele solicitante de la Conservator, zilele acestea, artista a evadat în casa părintească, unde se relaxează şi se umple de energie, pentru perioada ce urmează.

Paula Seling şi Ovi, piesa „Miracle“, melodia înscrisă la Selecţia Naţională pentru Eurovision

Cum în 2014, TVR-ul nu mai are buget pentru a filma clipurile melodiilor înscrise la Eurovision, săptămâna viitoare, Paula şi Ovi pregătesc un filmuleţ în care cântă „Miracle“ live. „Cred că avem şansa să-i facem pe români mândri de noi. Deşi este greu să egalezi locul al III-lea şi nu poţi niciodată să fii sigur de ceva, cu atât mai puţin la Eurovision, o să depunem tot efortul să convingem publicul că merităm o poziţie fruntaşă“, spune artista.

image

Cântăreţii doritori se mai pot înscrie în cursa naţională Eurovision 2014 până pe 14 februarie. Pe 19 şi 20 februarie va avea loc preselecţia pieselor înscrise, în urma căreia un juriu de specialitate va alege melodiile finaliste (maximum 12 piese). Concursul european se va desfăşura la Copenhaga, în Danemarca, pe 6 şi 8 mai (semifinalele) şi 10 mai (finala). România va concura în cea de-a doua semifinală, alături de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia şi Elveţia.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite