Mihai Trăistariu, surprins după finala Eurovision 2021: Nu era în top 10 la mine. Rockerii din toată lumea s-au coalizat şi Italia a câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu FOTO Facebook
Mihai Trăistariu FOTO Facebook

Cântăreţul Mihai Trăistariu (41 de ani) s-a arătat surprins de câştigătorul concursului Eurovision de anul acesta (Italia, cu trupa pop-rock Maneskin) şi a mărturisit că se va înscrie la Selecţia Naţională de anul viitor.

Mihai Trăistariu a comentat finala Eurovision 2021, ce a avut loc sâmbătă, în Rotterdam, Olanda. Marea câştigătoare a fost Italia, reprezentată de trupa Maneskin. Grupul alcătuit din patru membri, trei băieţi şi o fată, a avut o prestaţie puternică, impresionând cu o piesă rock⁣, intitulată „⁣Zitti e buoni“⁣, care s-a aflat în fruntea pronosticurilor specialiştilor. 

Mihai Trăistariu a lăudat prestaţia artiştilor italieni, chiar dacă s-a arătat surprins de victoria lor. Totodată, cântăreţul român a mărturisit că nu va renunţa la visul lui de a câştiga marele concurs de muzică, tocmai de aceea se va înscrie şi la Selecţia Naţională de anul viitor. Trăistariu, care a participat în 2006 la Eurovision, ca reprezentant al României, cu piesa "Tornero" (s-a clasat pe locul 4), le-a transmis şi un mesaj compozitorilor: să-i aducă o piesă la fel de bună. 

"Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca şi în anul meu - 2006 - rockerii din toată lumea s-au coalizat şi Italia a câştigat. Nu era în Top 10 la mine, însă am simţit că sunt artişti. Am simţit că ar putea câştiga. P.S. :Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision! Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putinţă să câştig locul I la cel mai mare concurs de muzică de pe pământ. Aştept piesa aia... cea mai tare! Un Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!", a scris pe Facebook Mihai Trăistariu. 

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite