Michelle Obama surprinde din nou: Prima Doamnă a SUA a lansat o piesă în scopuri caritabile, alături de Missy Elliott şi Kelly Clarkson VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a înregistrat în colaborare cu o serie de nume sonore din industria muzicală, între care Missy Elliott, Kelly Rowland şi Kelly Clarkson, un single în scopuri caritabile, scrie BBC, citat de News.ro.

Single-ul „This Is For My Girls“ a fost compus de Diane Warren, cea care semnează şi hiturile „I Don't Want To Miss A Thing“, interpretată de formaţia Aerosmith, şi „Un-Break My Heart“, cântată de Toni Braxton.

Diane Warren a descris noul ei cântec drept un „imn strident, de emancipare a fetelor“. Michelle Obama a lansat piesa cu doar câteva ore înainte de a participa la o conferinţă organizată la Festivalul South by Southwest (SXSW) din Austin. La acest eveniment, Prima Doamnă a Statelor Unite va vorbi despre Let Girls Learn, o iniţiativă ce are ca scop creşterea ratei de şcolarizare în rândul adolescentelor din lumea întreagă. 

Unele dintre cântăreţele care au participat la înregistrarea acestui single, inclusiv Missy Elliott şi Diane Warren, o vor însoţi pe Michelle Obama la aceste discuţii, ce vor fi moderate de actriţele Sophia Bush şi Queen Latifah. 

Printre celelalte cântăreţe care au colaborat cu Michelle Obama se numără Janelle Monae, actriţa şi cântăreaţa Lea Michele, actriţa Zendaya - o vedetă a serialelor produse de Disney -, tânăra cântăreaţă Jadagrace - o vedetă a casei Motown, în vârstă de 16 ani - şi duoul Chloe & Halle. Toate artistele implicate în proiect au renunţat la onorarii, iar încasările care vor fi generate de comercializarea single-ului vor fi donate în beneficiul iniţiativei Let Girls Learn. Noul single este disponibil exclusiv pe iTunes. 

   

Versurile cuprind în principiu declaraţii generice despre emanciparea femeilor - „Nu luaţi nimic de la nimeni“, „Totul este despre respect“, „Fii puternică întotdeauna“. 

„Nu am mai avut un asemenea imn de ceva vreme“, a mai precizat Warren pentru revista „Billboard“. „Am vrut ca melodia să fie cântată de mai multe femei, nu doar de una singură. Cu Kelly Rowland cântând, este ca şi cum Destiny Child lansează un nou single. Cred că poate fi un imn la nivel mondial. Sper să fie aşa“, a mai adăugat compozitoarea. 

Nu este pentru prima dată când Michelle Obama îşi demonstrează calităţile vocale şi lansează astfel de campanii pe care le promovează în maniere originale. La sfârşitul anului trecut, Michelle Obama, ajutată de comediantul show-ului „Saturday Night Live“, Jay Pharoah, şi-a lansat primul videoclip rap prin intermediul căruia îi îndeamnă pe copii să urmeze studii superioare pentru a-şi construi o viaţă mai bună.

Cea mai tare Primă Doamnă: Michelle Obama cântă rap pentru a-i încuraja pe tineri să urmeze o facultate

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite