Cea mai tare Primă Doamnă: Michelle Obama cântă rap pentru a-i încuraja pe tineri să urmeze o facultate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, este protagonista unui videoclip în care cântă rap, alături de comediantul Jay Pharoah, pentru a-i încuraja pe tineri să urmeze o facultate.

Consolidându-şi statutul de cea mai tare mamă din lume, Michelle Obama, ajutată de comediantul show-ului „Saturday Night Live“, Jay Pharoah, şi-a lansat primul videoclip rap prin intermediul căruia îi îndeamnă pe copii să urmeze studii superioare pentru a-şi construi o viaţă mai bună, scrie „The Guardian“.

Videoclipul, realizat cu ajutorul grupului muzical Gregory Brothers şi al site-ului de umor CollegeHumor, face parte din campania „Reach Higher“, lansată de Prima Doamnă a SUA. Proiectul are ca scop încurajarea copiilor să urmeze studii superioare, „fie că este vorba de un program de formare profesională, un colegiu sau o facultate“, şi informarea cu privire la opţiunile pe care le au.

În videoclip, Obama şi Pharoah sunt în faţa Casei Albe şi informează naţiunea că facultatea este absolut necesară. „Vreau să-i încurajez pe tinerii care muncesc din greu la şcoală şi îşi urmează ţelurile şi vreau să fac acest lucru într-un mod inedit şi distractiv“, a mărturisit Prima Doamnă într-un comunicat de presă, citat de „The Guardian“.

   

Cea mai tare Primă Doamnă: Michelle Obama cântă rap pentru a-i încuraja pe tineri să urmeze o facultate

Michelle Obama, care a crescut într-o familie din clasa muncitoare, în sudul oraşului Chicago, îşi cântă propriile experienţe şi vorbeşte despre cât de greu a fost să se descurce în perioada în care a studiat la Princeton şi la Harvard. „Trebuia să facem ore suplimentare în fiecare noapte pentru a face faţă zilei de mâine şi oricine poate face ca visul să devină realitate. Hey, copilul care ascultă din Michigan, acela ai putea fi tu“, cântă Prima Doamnă. 

Sam Reich, şeful departamentului video al site-ului CollegeHumor, a declarat: „Cred că întreaga ţară mi se alătură atunci când spun: «Doamnă Obama, credem că ar trebui să lansaţi un album!».“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite