Irina Rimes lansează filmul „Despre el“, care spune povestea primului său album din carieră: Cum arată trailer-ul VIDEO

0
0
Irina Rimes s-a lansat cu piesa „Visele“
Irina Rimes s-a lansat cu piesa „Visele“

Irina Rimes (26 de ani) a lansat ieri primul album din carieră, intitulat „Despre el“, după ce cu o zi înainte a avut avanpremiera filmului cu acelaşi nume, care prezintă o poveste de iubire inspirată din trăirile ei.

Scurtmetrajul „Despre el“ este povestea albumului pe care Irina Rimes l-a lansat joi, printr-un concert la Hard Rock Café. Cele cinci piese care formează filmul sunt „Bandana“, „Bolnavi amândoi“, „Cosmos“, „Octombrie roşu“ şi „Eroii pieselor noastre“, care se regăsesc pe proaspătul material discografic. Filmul a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina şi cu Alex Ifimov.

Avanpremiera scurtmetrajului „Despre el“ a avut loc miercuri, într-un cinematograf din Bucureşti, unde au fost prezenţi apropiaţii artistei - artişti: Raluka, Ana Baniciu, Andi Bănică, Lora, Nicoleta Nucă, The Motans şi câţiva fani norocoşi care şi-au câştigat biletul în urma unui concurs ce s-a desfăşurat pe pagina de Facebook a Irinei.

„Despre el - Filmul“ are parte de un trailer oficial, iar Irina Rimes l-a împărtăşit cu fanii ei de pe Facebook. Trailer-ul conţine şi cadre din următoarele videoclipuri pe care artista le-a filmat şi urmează să le lanseze.

La începutul săptămânii, Irina Rimes a lansat piesa „Bandana“, în colaborare cu Killa Fonic.

 „Am scris această piesă acum mult timp, este prima piesă din povestea pe care urmează să o lansez. «Bandana» este cea mai intimă piesă pe care am scris-o vreodată şi am avut mare curaj să o lansez. Este povestea mea dar şi a voastră, cei care au respirat dragoste până în adâncul plămânilor“, declara cântăreaţa.

Irina Rimes s-a lansat pe piaţa muzicală din România cu single-ul „Visele“, după care a continuat cu trilogia muzicală „Iubiri secrete“.

Artista s-a remarcat şi pe plan internaţional, semnând un contract cu Universal Music Franţa în urma căruia a lansat piesa „Vivons les“, varianta în franceză a single-ului „Visele“. De curând, a fost premiată în Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards“, alături de Dj Sava, pentru piesa „I Loved You“, una dintre cele mai difuzate pe radiourile de acolo.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite