Inna, 10 miliarde de vizualizări şi stream-uri în întreaga carieră de până acum. Ce cadou de peste 250.000 de euro a primit FOTO

0
0
Sursă main foto: Raluca Mărgescu (Ruuca)
Sursă main foto: Raluca Mărgescu (Ruuca)

Inna, unul dintre cei mai de succes artişti din România, cu o carieră impresionantă şi la nivel internaţional, a atins un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări şi de stream-uri.

Acesta reprezintă şi un record pentru un artist român şi confirmarea unei repertoriu cu zeci de hituri cunoscute şi apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artişti români şi internaţionali relevanţi cum ar fi J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker şi alţii.

Pentru a celebra momentul, Global Records, echipa artistei, a organizat o petrecere la care au participat cele mai cunoscute vedete, cele mai importante nume din industria muzicală, dar şi creatori de conţinut, unde IINNA a şi susţinut un concert pentru invitaţi şi a şi fost surprinsă cu un cadou spectaculos: un Ferrari F8 Spider.

„10 miliarde de vizualizări şi stream-uri! Wow, nici măcar nu am sperat vreodată că voi ajunge aici, este impresionantă susţinerea fanilor, a publicului care îmi ascultă piesele. Dintotdeauna am spus că îmi doresc să aduc fericire în vieţile oamenilor prin muzica mea şi sper că acest lucru se întâmplă. Nu încetaţi niciodată să luptaţi pentru visurile voastre!”, a spus INNA.

Inna Ferrari sursa foto Inna

Tot anul acesta, INNA a marcat o nouă reuşită: este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube (269) ce depăşesc 1 milion de vizualizări din lume, conform Kworb.

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, a lansat un nou single „Magical Love”, pentru care va lansa în curând şi videoclip oficial.

Cu un număr impresionant de hituri în palmares şi cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada şi în Orientul Mijlociu, INNA este un nume relevant în industria muzicală. Colaborările recente alături de artişti internaţionali, dar şi din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat. Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify şi peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single „Up”,  lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube şi peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Inna Ferrari sursa foto Inna
Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite