INNA, totul despre dragostea din vremea pandemiei: "Deliric este un om special. Alături de el sunt fericită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
INNA iubeşte ca o adolescentă (Foto: arhivă).
INNA iubeşte ca o adolescentă (Foto: arhivă).

INNA a cunoscut dragostea chiar în timpul pandemiei, aşa că a profitat de această perioadă plină de restricţii pentru a trăi mai multe pe plan sentimental. Cum arată viaţa ei lângă Deliric, ce schimbări a adus în trăirile ei pandemia, ce întâlniri providenţiale a avut şi ce aşteptări are, aflaţi într-un interviu marca OK! cu iubita artistă.

OK!: INNA, ce faceai anul trecut pe vremea asta şi ce faci acum? De ce îţi este cel mai dor?

INNA: Călătoream peste tot prin lume, atât pentru concerte şi promo, dar şi pentru a mă relaxa şi a descoperi locuri noi şi minunate. Aşa că îmi lipseşte mult să fiu pe scenă, să mă întâlnescu cu fanii, să le simt energia, să pot să plec oricând vreau către orice destinaţie. Acum sunt în România, în Bucureşti mai exact, sunt în continuare activă, merg la studio, lucrez pentru piese noi, filmez videoclipuri. În ciuda situaţiei, am avut un an cu multe proiecte - Masked Singer la PROTV, multă muzică, acum şi un album nou, ”Heartbreaker”.

Te sperie ce trăim? Cum te protejezi?

Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează. Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi,  care ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim,  priorităţile. 

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite